23948sdkhjf

Det handler om pumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af RH Pumper A/S

Rasmus Hansen, som står bag firmaet, har mere end 20 års erfaring fra branchen. Erfaringen dækker over alle former for pumpeinstallationer og komplicerede overpumpninger.

Dokumentation er en vigtig del af dagligdagen for RH Pumpers arbejde, således at kunderne kan få alt arbejdet dokumenteret.

Uanset om det drejer sig om salg af nye pumper og installationer, eller om det er midlertidige overpumpninger, kræver det alt sammen en detaljeret gennemgang og dokumentation.

 Hos RH Pumper er der samlet mange års erfaring og kompetencer med pumper. Uanset om der skal pumpes slam med stort tørstofindhold, udskiftes spildevandspumper, bruges rustfrie pumper til medicinalindustrien eller pumper til den tunge industri samt offshore, kan firmaet løfte opgaven. Med mange pumpeagenturer er kunderne også sikret den bedste pumpeløsning til deres udfordringer. Det gælder såvel ved køb af en pumpe, leje af en pumpe eller pumpeinstallation i totalentreprise, som RH Pumper udfører.

Overpumpning

I dag foretager RH Pumper også alle former for overpumpning - fra overpumpning af små dræn til store opgaver i totalentreprise, som kræver 24 timers bemanding eller digital fjernovervågning.

I mange år har RH Pumper stået bag store overpumpninger, og i dag er overpumpning en stor del af arbejdet hos RH Pumper.

Vores medarbejdere og projektledere har mere end 10 års erfaring med pumper og overpumpning – herunder rådgivning og ideoplæg til totalentreprenører m.fl.

Professionel rådgivning om pumpevalg

Der kan være mange løsninger på en pumpeopgave, men hvilken er den bedste?

Det er som regel ikke den billigste pumpe, som giver det bedste resultat, men derimod det rigtige pumpevalg som giver det billigste resultat.

Rådgivning omkring pumpevalg er en vigtig del af RH Pumpers opgaver, og mange totalentreprenører benytter sig af dette.

Vi har mange pumpe agenturer samlet i RH Pumper, og det giver et optimalt grundlag for, at det rigtige pumpevalg er til rådighed, udtaler Rasmus Hansen.

Erfaring giver den bedste løsning

Kendskab til mange produkter og rigtige løsninger er den service og kvalitet, som RH Pumper leverer, og det er det vigtigste parameter, uanset hvilken kundetype eller job vi står overfor.

Vores kunder spænder bredt lige fra entreprenører til industrien, offshore, spildevand eller den kemiske industri m.m., og for dem alle er det vores erfaring, at pumper er et meget konservativt område. Når en pumpe skal skiftes, stiller vi altid spørgsmålet, om det den rigtige pumpe, eller om vi kan optimere til en bedre løsning

Sikkerhed er nummer et

Sikkerhed er den vigtigste faktor, når vi monterer nye pumper, udfører overpumpning eller sætter afspærringsballoner. Når der sættes afspærringsballoner opstrøms foran indløb, må vi ofte finde alternative løsninger for ikke at gå på kompromis med sikkerheden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RH Pumper A/S

Stenrøjlervej 1
4200 Slagelse
Danmark
RH Pumper A/S

Send til en kollega

0.125