23948sdkhjf

Mød Ruko på Ejendomsmessen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ruko A/S

Kig forbi Rukos stand den 25.-26. april 2018 på Ejendomsmessen, hvor der vil være mulighed for at høre om vores mange innovative sikrings- og adgangskontrolløsninger.

Ejendomsmessen er Nordeuropas største messe inden for ejendomsbranchen, så hvis du er interesseret i muligheder og produktnyheder inden for vedligehold, drift og beskyttelse af virksomheder og faste ejendomme, er dette messen for dig!

På Ejendomsmessen vil det være muligt at deltage i en række forskellige spændende seminarer med særlig fokus på digitalisering inden for ejendomsbranchen. Derudover er der rig mulighed for at kigge rundt i udstillernes forskellige stande på messen, og lære mere om hvordan fremtiden ser ud, når det kommer til bl.a. vedligehold, drift og sikring af ejendomme.  

Endelig vil der i år være et særområde dedikeret til digitalisering, og hvordan digitaliseringen i fremtiden kan bidrage med skabelsen af selvtænkende ejendomme. Her kan du desuden prøve kræfter med både virtual reality og droneflyvning i mellem spændende seminarer og stand-besøg. Og det er alt sammen gratis for dig, der er tilmeldt messen!

 

Bliv klogere på sikringen af din boligforening eller virksomhed

På årets Ejendomsmesse er fokus lagt på digitaliseringens stadigt større rolle inden for ejendomsbranchen, og hvordan man vha. digitalisering kan få omkostninger og tidsforbrug i bund, samtidig med at man bidrager til øget sikkerhed.

Ruko medbringer i denne sammenhæng en række spændende nye produkter, der kan hjælpe til at skabe en lettere og mere sikker hverdag for din virksomhed, din boligforening og dig selv. Vores dygtige eksperter vil naturligvis stå klar til at besvare alle de spørgsmål, du eventuelt måtte ligge inde med - så hvis du er nysgerrig efter at høre mere om de nyeste teknologier inden for adgangskontrol og låsesystemer, er dette en oplagt mulighed for at få stillet nysgerrigheden.

Du kan finde en oversigt over nogle af de produktnyheder, vi medbringer på messen her.

Kom og lad dig inspirere, så du i fremtiden kan få sikret din ejendom på bedste vis.

Vi ses på stand E:06 på Ejendomsmessen!

 

Hent din gratis billet

Det er gratis for alle tilmeldte at deltage i Ejendomsmessen.

Du kan hente din gratis billet her

 

Tid og sted

Onsdag 25. april: 9.00 - 16.00

Torsdag 26. april: 9.00 - 16.00

Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ruko A/S

Marielundvej 20
2730 Herlev
Danmark
Ruko A/S

Send til en kollega

0.147