23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode historier gør ITS Teknik synlig

ITS Teknik samarbejder med Grønbech om at fortælle de gode historier på web og sociale medier (SoMe). Det gælder fx ved lanceringen af nummerpladegenkendelsen ”PayByPlate” på Storebæltsbroen.

 Nyheden har givet stor synlighed og nye kundeemner til ITS Teknik.

ITS Teknik står bag teknikken i Storebæltsbroens nye PayByPlate, der gør det muligt for danske personbiler at betale ved hjælp af nummerpladen, når bilisterne skal over broen.

Grønbech har leveret web-nyhed og SoMe-opslag til ITS Teknik om det nye system med 44 ANPR-kameraer og specialudviklet software, der bl.a. medfører en mere glidende trafik.

”Vi er rigtig tilfredse med de historier, som Grønbech hjælper os med at få fortalt. De giver os relevant synlighed,” siger salgschef Lars H. Jakobsen fra ITS Teknik.

Stor SoMe rækkevidde og fordobling af LinkedIn-følgere
Mere end 4.000 personer så PayByPlate-nyheden på Facebook og LinkedIn. På LinkedIn har nyheden medført en fordobling af antal følgere på ITS Tekniks profil.

”Ud over større synlighed blandt relevante fagfolk har vi fået nye kundeemner med reference til historien om PayByPlate. Det er præcis det, vi gerne vil have. Gode historier inspirerer nye kunder til at henvende sig,” siger Lars H. Jakobsen.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.063