23948sdkhjf

Den fynske robothub udvides - igen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Teknologisk Institut udvider igen sine robotfaciliteter i Forskerparken i Odense. Det er betydelige europæiske investeringer inden for robotsikkerhed og smart produktion, der ligger bag udvidelsen.

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2019. Udvidelsen af robotfaciliteterne er blevet nødvendigt i takt med, at GTS-instituttet har udvidet sin portefølje af europæiske projekter. Det kræver mere plads, fortæller centerchef ved Robotteknologi på Teknologisk Institut, Kurt Nielsen.

“Som følge af, at vi netop har vundet yderligere to europæiske projekter, får vi brug for at udvide vores laboratorier”, siger han og tilføjer:

“Vi er eksempelvis netop gået sammen med fire andre europæiske vidensinstitutter om at gøre det langt nemmere at løfte arbejdsmiljøet og produktiviteten med kollaborative robotter i projektet COVR. Det kræver et nyt laboratorium for robotsikkerhed”.

De nye projekter føjes til en portefølje på nu i alt 10 igangværende EU-projekter inden for robot- og produktionsteknologi – med et samlet budget på omkring 300 mio. kroner. I cirka halvdelen af projekterne er det Teknologisk Instituts robotcenter i Odense, der leder hele den europæiske indsats i projektet.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.177