23948sdkhjf

På Building Green Århus 2018 udstiller vores 2 nyeste produkter; VIRTUV og REN maling.

| Medlemsnyhed | Indrykket af KALK A/S

KALK A/S har i over 40 år udviklet, fremstillet og leveret bæredygtige produkter i høj kvalitet til bevaring, renovering og nybyg.

Mød os på stand nr. 36 for en uforpligtende snak.

VITRUV

Med afsæt i vores mere end 40 års erfaring med udvikling og produktion af mørtel har vi skabt en funktionsmørtel til nybyg uden cement.

Mørtlen er Cradle to Cradle-certificeret og udviklet, så mursten og mørtel vil kunne genanvendes i fremtidige byggerier. VITRUV indgår som et led i KALK A/S’ arbejde for et 100 procent genanvendeligt og åndbart murværk, hvor mørtel og farver er garanteret fri for skadelige indholdsstoffer.

Hvorfor vælge VITRUV?

Murværket kan ånde: Byggematerialer som cement er så tætte, at fugt og damp ikke kan slippe ud gennem murværket. VITRUV Funktionsmørtels åbne porer lader muren ånde og understøtter et kapillært sug, der holder murværk og isolering tørt, hvilket bidrager til et sundt og åndbart hus.

Færre sætningsskader
: Hvor cementmørtel trykstyrke gør, at murstenene kan knække, når bygningen sætter sig, er VITRUV Funktionsmørtel elastisk og lader murværket arbejde. Det mindsker risikoen for sætningsskader i stenene og nedsætter behovet for dilatationsfuger.

Murværket kan genanvendes
: Byggebranchen genererer cirka 30 procent af den samlede affaldsmængde i Danmark. Med VITRUV Funktionsmørtel har vi skabt en mørtel, der kan skilles fra murstenene, så murværket kan genanvendes, og vi mindsker byggeriets miljøbelastning.

30 procent mindre CO2
: Ved produktion af VITRUV Funktionsmørtel udledes der op til 30 procent mindre CO2 per m2 muret væg end ved produktionen af cementmørtel.

Undgå skadelige stoffer
: Vi opholder os 90 procent af tiden i bygninger. Alligevel er vores byggematerialer fyldt med indholdsstoffer, som vi ikke kender konsekvenserne af. VITRUV Funktionsmørtel består af kalk og sand og er fri for skadelige tilsætningsstoffer.

Læs mere her

REN maling

Med REN maling leverer KALK A/S endnu et moderne, top kvalitetsprodukt.

REN malingserien er mineralsk maling, baseret på kalk. Den særlige mineralstruktur i malingen gør, at alle typer maleropgaver, både inden for nybyg og renovering, kan udføres med det bedste resultat. Malingen efterlader et ensartet udtryk, som kendes fra andre malinger, og slutresultatet er en smuk kalkmat og stoflig overflade. REN maling kan leveres i op mod 700 NCS farver.

REN maling er fri for mikroplast, konserveringsmidler, flygtige organiske forbindelser, tungmetaller, blødgørere og andre toksiske komponenter.

REN maling er, som alle vores produkter, Cradle2Cradle certificeret og yderligere testet i henhold til de strengeste mærkningsordninger.

REN maling fås både i en indendørs og en udendørs version.

Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KALK A/S

Bredeløkkevej 12
4660 Store Heddinge
Danmark
KALK A/S

Billeder & videoer

renvaegmaling992x1134c._uden_mærkerUdklip

Send til en kollega

0.118