23948sdkhjf

Dominus færdiggør opkøb

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordomatic A/S

Efter opkøbet af JTN Automatik sidste år skifter dette selskab nu navn

Den Herning-baserede leverandør af systemer til intelligent bygningsdrift Dominus A/S har på to år fordoblet medarbejderstaben fra 70 til over 140 ansatte.

En af årsagerne er opkøbet sidste år af JTN Automatik A/S, der ligesom Dominus arbejder inden for åbne Building Management Systemer.

Siden opkøbet i maj sidste år har JTN Automatiks ledelse og 20 ansatte fungeret som en selvstændig division i Dominus, men integrationen af organisation, kompetencer og løsninger har fungeret så godt, at JTN nu omdøbes til Dominus og integreres 100 procent i virksomheden.

- Begge virksomheder har stærke kundereference i både den offentlige og den private sektor. Historisk har Dominus en stærk base i Jylland med aktiviteter på Fyn og Sjælland, mens JTN har haft en stærk base på Sjælland med aktiviteter vest for Storebælt. På mindre end et år har vi konstateret enorme synergier i de to organisationer på tværs af landet, og udnyttelsen af kompetencer, løsninger og kundesupport har gjort det muligt at løfte endnu flere opgaver i den nye og større organisation, fortæller adm. direktør i Dominus Toke Juul i en pressemeddelelse.

Under samme tag
Dominus har hovedkontor i Herning og afdelingskontorer i flere byer som Aarhus, Aalborg, Aabenraa, Odense og Esbjerg.

På Sjælland har Karlslunde på Københavns vestegn været den hidtidige bastion i øst. Men med opkøbet af JTN, der i en årrække har haft hovedbase i Kastrup, fik Dominus en ny og mere synlig tilstedeværelse i hovedstadsområdet.

- Fremover har vi én medarbejderstab samlet under samme tag. Det skal skabe flere karrieremuligheder og faglige udfordringer for vores ansatte. Samtidig kan den større projektorganisation løfte store opgaver hurtigere og endnu mere effektivt, siger Toke Juul.

Med integrationen bliver JTN’s afdelinger i Esbjerg, København og Aarhus omdøbt til Dominus.

Læs mere om Dominus A/S her.

Følg Dominus A/S på Linkedin.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordomatic A/S

Gavnøvej 2A
7400 Herning
Danmark
Nordomatic A/S

Send til en kollega

0.113