23948sdkhjf

Forårskurser hos BIM Equity

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Hos BIM Equity afholder vi både grundlæggende intro-kurser, underviser i programmer som Solibri Model Checker, gør landskabsarkitekter fortrolige med BIM og udbyder også et mere omfattende BIM Manager-kursus.

BIM, IKT og VDC! Arbejder du indenfor byggeriet har du højst sandsynligt hørt disse forkortelser utallige gange. Det handler alt sammen om byggeriets digitalisering, der i disse år sætter nye standarder for, hvordan vi bygger, samarbejder og vedligeholder vores bygningsmasse.

Øg din markedsværdi med et BIM-kursus

Hos BIM Equity afholder vi over løbende kurser med BIM som det centrale omdrejningspunkt, og foreløbig har vi øget over 400 tilfredse kursisters digitale markedsværdi. Dette forår er ingen undtagelse, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at blive klogere på BIM og effektivisere dit daglige arbejde?  

LÆS OGSÅ Nordic BIM Academy - refleksioner over en konference  

Kurser foråret 2018

Foråret 2018 udbyder vi blandt andet  

  • Hvad er BIM, VDC og IKT? (23. apriI)
  • Grundkursus i Solibri Model Checker (24. – 25. april)
  • ARCHICAD for landskabsarkitekter (2. – 4. maj)
  • BIM manager (8. maj – 13. juni i samarbejde med Nohrcon)

Fredag d. 4. maj invitererer vi derudover til Work Away hos BIM Equity - en månedlig arbejdsdag, der giver dig mulighed for at få sparring og hjælp til at blive mere effektiv med ARCHICAD.

Vi afholder både kurser i København og Aarhus. Besøg vores uddannelsesside og se hvilke af vores kurser, der passer til dine behov.

Har du idéer til et kursus, hører vi gerne fra dig på 70 220 520 eller info@bimeqt.com

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.137