23948sdkhjf

Badeværelsesdrømme i alle størrelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Geberit udvider Ifö Renova-serien med skabe og vaske i flere størrelser, så badeværelsesdrømmene også kan indfries, når pladsen er trang.

Den populære Renova-serie består i dag af flere forskellige typer underskabe og vaske til badeværelset, som gør det muligt at skabe unikke løsninger på begrænset plads.

”Vi har i den seneste tid oplevet en stor efterspørgsel på flere produkter i Renova-serien til at indrette forskellige størrelser af badeværelser. Derfor lancerer Geberit nu en stor udvidelse af serien med skabe og vaske i en række forskellige størrelser,” fortæller Per Holleufer, Product Manager BtC hos Geberit.

De mange forskellige størrelsesvarianter betyder, at badeværelsets størrelse ikke længere er afgørende. De mindste med en bredde på 45 centimeter er oplagte til det lille badeværelse, mens de største er en meter i bredden og derfor passer perfekt til det større badeværelse.

Seriens fleksibilitet giver mulighed for at opfylde brugernes drømme inden for de aktuelle rammer. 

Hurtig og effektiv montering
De nye møbler i serien er samtidig skabt for at tilgodese montørernes travle hverdag. Ifö har nemlig arbejdet målrettet med at reducere arbejdstiden gennem en mere enkel montering.

”I designet af møblerne har vi gjort monteringsprocessen så enkel og ligetil som muligt. Først monteres en skinne på væggen, hvor skabet hænges op, og herefter er det let at justere placeringen, så den bliver helt perfekt. Ganske enkelt, hurtigt og uden overflødigt tidskrævende arbejde,” fortæller Per Holleufer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.181