Renovering af Sønderborg Sygehus Etape 2

| Medlemsnyhed | Indrykket af TWO Teknik ApS

TWO Teknik leverer PCB forsegleren SPS Primær Vinter til Aktiv Miljø Service ApS som forestår miljøsaneringen på Sønderborg Sygehus.

Etape 2 af miljøsaneringen på Sønderborg Sygehus er nu i fuld sving.

Det er Aktiv Miljø Service ApS der udfører miljøsaneringen if med renoveringen hvor bla. skal alle vinduerne udskiftes. Vinduerne er af ældre dato og er monteret med PCB-holdig fuge. Efter vinduerne er demonterede og pcb fugen er saneret skal vindueshullet PCB forsegles, dette sker med det særlige vinter-forseglings-produkt fra TWO Teknik. 

PCB kan trænge meget lang ind i bla. beton, og for at stoppe den returafgasning der vil ske så snart selve PCB fugen fjernes, er det vigtigt at overfladen forsegles. Forseglingen bliver udført med en speciel udviklet vinter-pcb-forsegler fra TWO Teknik, nemlig SPS Primær Vinter.

SPS produkterne fra TWO Teknik er specielt udviklede til at forsegle og indkapsle PCB i byggematerialer. SPS Primær Vinter som bliver benyttet til sagen på Sønderborg Sygehus, er den eneste PCB forsegler der kan klare opgaven, ved de lave varmegrader der er i luften for tiden. Vinter forsegleren er nemlig verdens eneste PCB forsegler der hærder ved 1 grad, og tillader videre arbejder allerede efter kun 24 timers hærdetid. Det betyder at omkostninger med specifik opvarmning og øvrige vinterforanstaltninger kan spares, og samtidig kan der opretholdes et fornuftigt tidmæssigt flow i produktionen på sagen.

Aktiv Miljø Service har solid erfaring i at arbejde med SPS Produkterne fra tidligere projekter, og som også løser opgaven på denne sag. SPS Produkterne som ikke kræver særlig kursus eller certificering, de er miljørigtige og kan anvendes af alle fagfolk.   

Bliv lidt klogere på PCB  her og brug guiden til PCB forsegling  

  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TWO Teknik ApS

Korngården 6
4660 Store Heddinge
Danmark
TWO Teknik ApS

Send til en kollega

0.098