23948sdkhjf

NTI indgår samarbejde med talentfabrikken Archi Brains

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Talentprogram for unge upcoming konstruktør –og ingeniørtalenter skal imødekomme byggebranchens stigende efterspørgsel og behov for kvalificerede og digitale kompetencer.

Archi Brains er skabt ud fra et grundlag om at kombinere talent, teori og praksis erfaring indenfor bygge- og anlægsbranchen. Archi Brains er en ny initiativrig og værdiskabende fremgangsmetode, hvor talenter mødes, klædes på og videreudvikles - gennem en intensiv, tidlig og løbende indsats. 

I samarbejde med NTI har de udviklet et talentprogram for særlig udvalgte konstruktør –og ingeniørtalenter. Programmet indeholder en række aktiviteter og er opdelt i to spor. Herunder Archi Brains Consult (som udgør den praktiske del) og Archi Brains Intelligence (som udgør den teoretiske del). Sidstnævnte med NTI som samarbejdspartner og understøttende funktion med fagligvidereudvikling for øje.

I en branche, hvor der fuld fart på det digitale tog, ser vi det som en nødvendighed, at imødekomme branchens stigende behov for kvalificerede og digitale kompetencer – derfor har vi allieret os med NTI, som både har stor erfaring og viden på området. Med Danmarks førende kursusudbyder og IT-leverandør indenfor bygge- og anlægsbranchen, opruster vi vores talentprogram og gør det endnu mere attraktivt at være talent og kunde i Archi Brains” Udtaler stifter og indehaver af Archi Brains/David Haupt Rasmussen

I Archi Brains ser to klare tendenser i bygge –og anlægsbranchen:

En projektorienteret branche, hvor der nemt kan forekomme spidsbelastede perioder.
En digitaludvikling med fuld fart på.
Med det i betragtning, har vi sammensat 3 forskellige pakkeløsninger, der tager højde for aktualitet - og den enkelte aktørs behov og ønske.

Flere oplysninger - klik ind på www.archibrains.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.113