23948sdkhjf

Regionsdirektør i BASE Erhverv på Sjælland

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

Rasmus Mørk Heiberg, 47 år, Frederikssund er den 1. april tiltrådt som regionsdirektør i BASE Erhverv as, entreprenørfirma med hovedkontor i Horsens og Sjællands-afdeling i Roskilde.

Rasmus Mørk Heiberg skal styrke markedspositionen i Østdanmark, hvor BASE Erhverv as som totalentreprenør aktuelt arbejder med opførelsen af et 8.000 m2 stort arkiv og magasin i Høje Taastrup for Københavns kommune.

Han kommer fra en stilling som regionsdirektør i en byggevirksomhed på Sjælland, og har også erfaring som afdelingsleder i en projektafdeling med 20 medarbejdere og ansvar for projekter i total-, hoved- og fagentrepriser indenfor nybyggeri, ombygning og renovering. Projekterne har været indenfor erhvervs-byggeri, detailbutikker og boligbyggeri.

Rasmus Mørk Heiberg er uddannet bygningssnedker og bygningskonstruktør, og har supplerende uddannelser og kurser, bl.a. i ledelse, rekruttering og personlig udvikling. Han kan således håndtere alle aspekter i en byggeopgave – lige fra professionel sparring om byggeopgavens idé og modningsfase, til tilbud og opførelse.

Rasmus Mørk Heiberg bor i Frederikssund sammen med sin hustru, Cathrine Mørk Heiberg, og tre børn. I fritiden er han meget aktiv sportsmand – og i familiens ferier er bjergsport med skiløb, mountainbike, vandring og bjergbestigning, og i det hele taget naturoplevelser, altid i højsædet.

Se mere her: https://baseerhverv.dk/


Billedtekster:

Rasmus Mørk Heiberg, regionsdirektør i BASE Erhverv as, Roskilde.

Rasmus Mørk Heiberg (th.) bydes velkommen som regionsdirektør i BASE Erhverv as af adm. direktør Klaus Rønslev (tv).

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Send til en kollega

0.126