23948sdkhjf

Forbos linoleum er nu verdens mest miljøvenlige gulv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Verdens førende producent af linoleum, Forbo, har netop fået certificeret deres linoleumsgulve CO2-neutrale. Firmaets linoleumsgulve skiller sig nu ud på markedet ved både at være Svanemærkede og CO2-neutrale.

Mange års intensiv fokus på bæredygtig produktion og sunde bygninger bærer nu frugt for Forbo. Gulvproducenten har netop fået certifikat på, at deres linoleum er CO2-neutralt. Det grønne stempel vil give firmaet gode kort på hånden hos en lang række bygherrer:

”Vi oplever, at der er mange myter og måder at bøje begrebet bæredygtighed på. Derfor er det vigtigt for vores forretning, at vi kan levere solid dokumentation inden for netop bæredygtighed og miljø og sikre os flere sunde byggerier – til gavn for kloden og for kommende generationer,” siger direktør for Forbo, Christian Iversen.

Forbo har lavet linoleum i over 100 år og har i forvejen en enestående, grøn profil inden for gulve. Firmaets linoleum er Svanemærket, og hele 72 procent af ingredienserne er hurtigt fornyelige. Løbende redesign og fokus på tendenserne inden for retail og indretning har – kombineret med de miljøvenlige blåstemplinger – forandret linoleum fra at være et lidt støvet 70’er-produkt til at være arkitekternes nye favorit.

FAKTA
Drømmen om en CO2-neutral verden

Ifølge Forskningscenter for CO2-neutralt byggeri udgør bygningers energiforbrug 40 procent af det samlede energiforbrug i Danmark. Energistyrelsens vision er at nedbringe tallet væsentligt fra 2020.

Et materiale som linoleum kan dokumenteres CO2-neutralt gennem en grundig og uafhængig miljøproduktdeklaration (EPD), som er verificeret af tredjepart. EPD-deklarationen af Forbos linoleum viser, at optagelsen af ​​CO2 i råmaterialer overstiger mængden af ​​CO2 produceret under fremstillingsprocessen. Det resulterer i et netto CO2-neutralt produkt.

Yderligere information
For yderligere information, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com.

Højtopløseligt foto kan downloades på dette link.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Send til en kollega

0.138