23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv logistik og montage af Layher Allround FW Overdækning i 2000 meters højde

Det østrigske Eventfirma Ebner Event Logistics GmbH blev udfordret, da de i forbindelse med en række koncerter - med det meget sigende navn ”Top of the Mountain” - havde fået til opgave at montere en overdækket scene. 

Scenen skulle opstilles midt på bjerget Idalp i skiområdet Ischgl, som ligger i 2000 meters højde. Lastbiler og kraner var ikke tilladt på skipisterne, så der skulle tænkes ud af boksen.

Løsningen blev et scenetag med den nye Layher Allround FW Overdækning. Nem montage af bærende tagspær af lette enkeltdele, frit spændende overdækning med en spændvidde på 15,5 m, sikker overførsel af den krævede lastpåvirkning på 20 t – 15 t fra lys- og lydteknik samt 5 t sne. De lette og ergonomiske enkeltdele blev transporteret med helikopter og skipistekøretøjer op på pisten i håndterlige bundter, og derefter samlet til bærende tagspær.

Løsningen var effektiv – og hurtig: På kun 5 dage klarede 15 eventspecialister både transport af materialer og montage af hele scenekonstruktionen.

Læs mere om projektet, se video og flere billeder på: https://www.scaffoldingstories.com/ebner/

 

4 KLARE FORDELE VED LAYHER ALLROUND FW SYSTEM

1. Høj bæreevne i kraft af den stærke stålkvalitet og det modulære, statiske design.

2. Ergonomisk og let at håndtere; systemet består af få lette enkeltdele med en maksimal vægt på kun 19 kg. pr. del.

3. Høj udnyttelse af materiel; kan uden videre bygges sammen med alle Allround stilladsdele i alle 3 dimensioner.

4. Talrige anvendelsesmuligheder; kan anvendes som både understøttende stillads, hængestillads og gangbroer – og med kun få supplerende dele – som gitterdrager til tagkonstruktioner.

 

VELKOMMEN TIL LAYHER

Verdens største producent af Systemstilladser, Modulære Trappesystemer, Adgangsveje & Midlertidige Overdækninger. 

Layher står for moderne modulopbyggede systemstilladser. Få produkter – Flere muligheder. Udvikling og innovation, de nyeste produktionsprocesser og intelligent automatisering gør Layhers produkter bedre og styrker konkurrenceevnen.

For vores kunder betyder det øget indtjening, rentabilitet og sikkerhed.

Vil du vide mere om vores løsninger og hvordan de kan give dig flere muligheder, er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi bidrager altid gerne med idéer og konkrete uforpligtende løsningsforslag, som skaber grundlag for at bringe yderligere værdi til dine projekter. 

Du er - som altid - også velkommen til at komme forbi vores showroom på Roholmsvej 17 i Albertslund. Her er det muligt at komme helt tæt på og "mærke på varerne".

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554 
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.064