23948sdkhjf

Når byggegiganterne mingler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hörmann Danmark A/S

Slutspurten er sat ind på årets byggerimesse i Fredericia - og portproducenten Hörmann markerer sig helt fremme i førerfeltet, når den danske byggebranche mingler.

På byggerimessen Byggeri'18 er hallerne fulde af sværvægterne inden for Dansk Byggeri. Stemningen summer af faglig sparring, indsamling af inspiration og strategisk networking. Ingen har råd til ikke at være med, når hele branchens øjne hviler på årets store arrangement for Dansk Byggeri.

- Byggerimessen er noget helt særligt for os. Her har vi en exceptionel mulighed for at fremvise vores produkter og komme i dialog med potentielle forhandlere og samarbejdspartnere. Vores tilstedeværelse på messen danner på den måde et vigtigt afsæt for resten af året, udtaler salgschef i Hörmann Danmark, Lars Mikkelsen.

Ved årets messedeltagelse har Hörmann blandt andet fokus på 2018's stoltheder: ledhejseporten RenoMatic og hovedøren Thermo65 - bedre kendt som Årets Port og Årets Dør 2018. Begge er ubetingede bestsellere, der giver høj sikkerhed og god varmeisolering.

I førerfeltet af energieffektive produkter
Noget, der særligt har fået Hörmann på byggebranchens læber under Byggeri'18, er placeringen i det absolutte førerfelt inden for energieffektive produkter. Ud af rekordmange indstillinger til årets Energipris blev Hörmann nemlig udråbt til at være blandt de 4 bedste af nomineringskomitéen for Byggeriets Klimapriser. Komitéen tæller repræsentanter fra alle byggeriets forskellige parter.

- Vi er utrolig stolte over placeringen i kapløbet om den eftertragtede Energipris. Vi danskere er blevet mere og mere miljø- og energibevidste, og der er dermed mange producenter, der stræber efter at tilbyde forbrugerne de mest energivenlige produkter. Det er derfor et rigtig rart skulderklap at være med i førerfeltet, udtaler administrerende direktør i Hörmann Danmark, Jan Rahbek.

Det er LPU 67 Thermo ledhejseportens imponerende varmeisolering på helt ned til cirka 1,0W/(m2xK) i standardstørrelse, der har sikret Hörmann den flotte placering.

Mød Hörmann - på messen og i resten af 2018
Sidste mulighed for at nå forbi Byggeri'18 er fredag d. 16. marts i Fredericia Messecenter.

- Med stærke kampagnepriser, efterspurgte produkter og energieffektive porte er vi mere end klar til at byde de besøgende velkommen til en sidste dag på vores messestand 2623 i hal A, afslutter administrerende direktør, Jan Rahbek.

Med en vellykket deltagelse ved Byggeri'18 skal Hörmanns produkter dog nok blive at finde i landets byggeprojekter for hele 2018.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hörmann Danmark A/S

Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
Hörmann Danmark A/S

Send til en kollega

0.123