23948sdkhjf

Digitalisering skaber værdi på tværs af værdikæden i byggeprojekter - oplev hvordan den 21. marts!

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

IT og digitalisering, Build 4.0, Cirkulær økonomi og nye samarbejdsformer som driver for innovation. Den 21. marts sætter vi fokus på disse emner, som en række store bygherrer har udpeget som nogle af omdrejningspunkterne for fremtidens byggeri!

Den 21. marts 2018, stiller Innovationsnetværk Femern Bælt skarpt på fremtidens innovative bygge– og anlægsprojekter, i samarbejde med CLEAN og InnoBYG.

Vi har fokus på store byggeprojekter samt anlægsprojekter, når vi går tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne. Vi ser desuden nærmere på en række konkrete områder, hvor udviklingen er i fuld gang, herunder Build 4.0 og cirkulær økonomi.

Digitalisering skaber værdi på tværs af værdikæden i byggeprojekter
På konferencen ’Fremtidens innovative bygge- og anlægsbranchen’ d. 21. marts introducerer Martin Profit Jakobsen, Adm. Direktør i BASIT, en række IT-værktøjer, som kan benyttes til styring, kvalitetssikring og dokumenthåndtering i løbet af byggeriets faser. Men hvordan kommer man i gang?

”Det vigtigste er at koncentrere sig om én løsning af gangen. Det kan lægge en produktion ned, hvis man forsøger at udskifte eller implementere for mange systemer på én gang”, siger Martin Profit Jakobsen.

Mød Martin samt en række andre spændende spillere i fremtidens bygge- og anlægsbranche, på gratis konference den 21. marts fra kl,. 9.30-16.15. Det er gratis at deltage.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.149