23948sdkhjf

Videnscenter deltager i Byggeri ´18

| Medlemsnyhed | Indrykket af Learnmark Horsens

Videnscenter for håndværk - bæredygtighed, klimarenovering og byggeri deltager i Byggeri ´18 i Fredericia den 13. – 16. marts 2018.

Videnscentret driftes af tre erhvervsskoler og skal sikre, at elever på landets erhvervsuddannelser får adgang til den nyeste teknologi inden for videnscentret virkeområder. 

To mobile specialdesignede containere fyldt med den nyeste teknologi og særligt tilrettelagte læringsforløb inden for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri skal fra august 2018 køre rundt til landet erhvervsskoler. Målet er at styrke undervisningen inden for alle dele af byggeriet og dele af industri- og teknologiområdet. 

Det er Videnscenter for håndværk - bæredygtighed, klimarenovering og byggeri, som står bag de to specialdesignede containere - i daglig tale mobile teknologicentre. Interesserede kan til Byggeri ´18 i Messe C i Fredericia den 13. – 16. marts 2018 høre mere om videnscentret og møde blandt andre videnscenterchef Iver Gaarsted. 

”Videnscentrets primære målgrupper er elever og undervisere på de tekniske erhvervsuddannelser. Det er dog meget vigtigt, at vi har et tæt samarbejde med virksomheder, leverandører og faglige organisationer i branchen. På den måde får vi de bedste forudsætninger for at tilbyde undervisning på et højt fagligt niveau med den nyeste viden og det nyeste udstyr inden for videnscentrets virkefelt. Derfor deltager vi i Bygge ´18, og man finder os på stand nr. A-2601,” fortæller Iver Gaarsted. 

På videnscentrets stand vil de besøgende kunne få mere at vide om de to mobile teknologicentre, hvor det ene bliver indrettet med undervisningsforløb, der retter sig mod bolig og byggeri, og det andet retter sig mod industri og teknologi. 

Bag Videnscenter for håndværk - bæredygtighed, klimarenovering og byggeri står Learnmark Horsens, Roskilde Tekniske Skole og Den jydske Haandværkerskole.

Kontakt for yderligere oplysninger

Iver Gaarsted, videnscenterchef, E: iga@learnmark.dk eller M: 42 12 72 21


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Learnmark Horsens

Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark
Learnmark Horsens

Send til en kollega

0.118