23948sdkhjf

Digital produktnyhed skræddersyet til tømmerhandlerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af WOOD STEP A/S

På Byggeri 18 lancerer WOOD STEP en ny digital produktnyhed, som er skræddersyet tømmerhandlere, tømrermestre og frem for alt – deres slutkunder.

Nu skal tømmerhandleren, byggemarkedet eller tømrermestren selv kunne designe og online bestille trapper – sammen med deres kunder. Og er kunden gør-det-hele-selv typen, kan de på egen hånd bestille trappen direkte hos tømmerhandleren – hjemme i stuen.

”Tømmerhandlerne vil faktisk gerne sælge trapper. Det er vores erfaring. Og vi har gennem årene solgt mange trapper til slutkunder ad den vej,” fortæller Salgschef Jacob Ravn.”Men det opleves generelt som en barriere, at trapper er et forholdsvis kompliceret køb, som kræver mere tid og rådgivning end der nødvendigvis er ude i butikkerne i dagligdagen. Derfor bruges der ikke så mange ressourcer på at promovere trappesalg ude i den lokale tømmehandel.”

Stort salgspotentiale for den lokale tømmerhandler
Der ligger et stort salgspotentiale for de lokale tømmerhandlere her, vurderer Jacob Ravn. Mange mennesker vil stadigt gerne handle i deres lokalområde og finder det trygt at søge rådgivning hos deres lokale og velkendte fageksperter. Det gælder også, når der skal købes trappe til kælderen, stuen eller entreen. Men hvis man ikke forventer at kunne købe en trappe hos den lokale tømmerhandler eller man tror, at købet er væsentligt dyrere end fx handel på nettet - ja, så går man et andet sted hen.

Hvordan kan vi fjerne de barrierer, der afholder Tømmerhandleren fra at promovere og sælge trapper med samme selvfølgelighed som andre byggematerialer – og hvordan kan vi imødekomme slutkundernes behov for at handle lokalt uden at det opleves som besværligt, dyrt og tidskrævende? I trappefirmaet WOOD STEP har man i længere tid været i tænkeboks og har nu i samarbejde med Skandinaviens største leverandør af trætrapper udviklet videre på software, der gør det nemt og attraktivt at sælge og købe trapper online.

Brugervenligt onlinesalg af trapper
Det har haft høj prioritet, at shoppen er nem og gennemskuelig for både tømmerhandler og slutkunde. Derfor er der lagt stor vægt på brugervenlighed i den onlineløsning WOOD STEP lancerer på Byggeri 18. Kunden guides igennem bestillingen trin for trin og man kan under bestillingen se sine valg visualiseret i 3D, ligesom pris kan ses undervejs.
Løsningen er udviklet med tanke på, at den lokale tømmerhandel hurtigt kan sende bestilling – mens kunden står i butikken. Omvendt kan kunden også klare bestillingen selv – og stadig handle lokalt til konkurrencedygtige priser.

Tømmerhandlertrappen® introduceres og demonstreres på WOOD STEP’s stand på Byggeri i Fredericia
13. til 16 marts.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WOOD STEP A/S

Hvilhusevej 36
8970 Havndal
Danmark
WOOD STEP A/S

Billeder & videoer

tommerhandlertrappen_nb

Send til en kollega

0.123