Jakobsen & Blindkilde bliver en del af NCC-familien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jakobsen & Blindkilde A/S Entreprenørfirma

Vi er glade for at kunne fortælle, at det er lykkedes os at sikre virksomhedens fremtid ved at sælge til NCC Danmark.

Salget skaber et nødvendigt generationsskifte i Jakobsen & Blindkilde, og det betyder nye muligheder for både medarbejdere og kunder.

NCC er en virksomhed, som vi har kendt igennem mange år, og som har et godt renommé i markedet. Handlen giver os muligheden for at fortsætte vores vækst og være profitable også i fremtiden. Den sikrer, at vi kan tage det næste skridt i vores udvikling og at Jakobsen & Blindkilde også i fremtiden vil stå for kvalitet og have tilfredse kunder.

Jakobsen & Blindkilde beholder sit navn og bliver et selvstændigt datterselskab i NCC. De fire ejere, der i dag driver virksomheden i Aulum i Midtjylland, fortsætter i firmaet med direktør Esben Pedersen som daglig leder.

Vi har valgt at sælge til NCC fordi det er den virksomhed, vi bedst kan se os selv i. Vi deler værdier og har på mange måder den samme tilgang til at drive forretning.

Vi får adgang til NCC’s store kompetencer indenfor projektdesign og digitalisering og deres stærke interne supportfunktioner især på jura og HR– og det kommer både medarbejdere og kunder til gode.

En stærkere virksomhed sammen NCC er en af Nordens ledende virksomheder indenfor byggeri, anlæg og ejendomsudvikling. I Danmark beskæftiger NCC 2300 medarbejdere og omsatte i 2016 for 5,5 mia. kr.

Jakobsen & Blindkilde dækker hele landet, men har historisk haft flest opgaver i Jylland. Firmaet er etableret i 1971 og udfører erhvervsbyggeri i total-og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde

Jakobsen & Blindkildes primære fokus på mindre og mellemstore projekter er dermed et stærkt supplement til NCCs forretning, der domineres af større hoved-og totalentrepriser.

Vi glæder os til at blive en del af NCC familien. Vi supplerer hinanden fantastisk godt, både hvad angår forretning og værdier og sammen får vi en endnu mere komplet og fremsynet forretning. Begge virksomheder har haft en solid, positiv udvikling over en lang årrække og det er et godt udgangspunkt for at skabe nye vækstmuligheder.

Overtagelsen forventes at ske pr. 1. april 2018, men den er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. Vi vender tilbage med yderligere oplysninger snarest herefter.

For yderligere information kontakt: Esben S. Pedersen, direktør – telefon 40647497 – mail esp@jakobsen-blindkilde.dk

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.125