23948sdkhjf

Nyeste generation af PIR/PUR skumisolering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Panelbyg ApS

Et attraktivt alternativ til traditionel isolering: Hulmursisolering Indvendig isolering med gips Facadeisolering Gulvisolering Tagisolering (både sadeltage men, også flade tage)

Recticel er et attraktivt alternativ til traditionel isolering til hele byggeriet

Recticel isolering imødekommer fremtidens krav til energi og byggeri. Recticel isolering har op til 80 % bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering og er samtidig trykfast, formstabil og fugtresistent.

Et attraktivt alternativ til traditionel isolering:
Hulmursisolering
Indvendig isolering med gips
Facadeisolering
Gulvisolering
Tagisolering (både sadeltage men, også flade tage)
Fælles for alle produkterne er en særdeles god isoleringsevne (lambdaværdi ned til 0,021 W/m·K), hvilket betyder at man opnår den givne energiramme med et tyndere lag isolering end hidtil.

Firmaprofil
Panelbygs målsætning er at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energieffektive isoleringsmaterialer. Panelbygs filosofi er, at isolering ikke skal fylde mere end højest nødvendigt, da det optager unødigt plads og reducerer de effektive m² i bygningen. Derudover skal kvaliteten være i top, og montageprocessen være effektiv og tidsbesparende. Udover flere m² får man en slankere konstruktion der giver bedre lysindfald, samtidig med et pænere arkitektonisk udseende.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Panelbyg ApS

Gråhedevej 7
6880 Tarm
Danmark
Panelbyg ApS

Billeder & videoer

Eurotoit_clpl_ch_HD_01Recticel gulvrecticel_vloermuurplatdak-5

Send til en kollega

0.172