23948sdkhjf

Bygherrernes krav til fremtidens byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Hvilke områder peger bygherrerne på som omdrejningspunkt for fremtidens bygge- og anlægsbranche? Få svaret på konference den 21. marts, hvor du også kan møde en række af bygherrerne, som har arbejdet med emnet i workshopforløb i 2017/2018.

Danmark vil være kendt for innovative, værdiskabende og konkurrencedygtige bygge– og anlægsprojekter i verdensklasse! Hvilke barrierer er der for at opfylde målet, hvilke behov har bygherrerne og hvordan udfolder vi det store potentiale i den danske bygge– og anlægsbranche helt konkret?

Om konferencen
I 2017/2018 deltog en række store bygherrer, Vejdirektoratet, Københavns Kommune, Femern, By & Havn, Københavns Lufthavne og Region Sjælland, i et workshopforløb om fremtidens innovative løsninger i byggeriet. Fokus var bl.a. på deres ønsker til branchen. Med i workshopforløbet var desuden en række leverandører til branchen.

Denne konference er bl.a. baseret på resultaterne af workshopforløbet og ud over at møde nogle af bygherrerne, ser vi nærmere på fire af de områder som bygherrerne pegede på som essentielle for fremtidens bygge- og anlægsbranche, i eftermiddagens spor. Vælg mellem IT, Build 4.0, cirkulær økonomi og nye samarbejdsformer som driver for innovation.

Konferencen afholdes af Innovationsnetværk Femern Bælt i samarbejde med CLEAN og InnoBYG. Vi har fokus på store byggeprojekter samt anlægsprojekter, når vi går tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne. 

Key note
Mød blandt andre Kim Smedegaard Andersen, Viceteknisk direktør i Femern A/S, Lene Stevnshoved, projektchef i byggeri og anlæg i Region Sjælland samt Nana Ejlers, kontorchef i Bygningsstyrelsen.

Målgruppe
Konferencen henvender sig primært til byggeriets professionelle parter - producenter, arkitekter, rådgivere, myndigheder, bygherrer, men er åben for alle med interesse i store bygge- og anlægsprojekter. 

Praktisk information
Konferencen afholdes den 21. marts 2018 fra 9.30-16.15, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Det er gratis at deltage, men der er no-show gebyr på kr. 500,-  så meld fra eller send en kollega, hvis du bliver forhindret på dagen. Tilmeldingsfrist er den 19. marts kl. 12.

Læs mere og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.227