23948sdkhjf

Festool nyheder april 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Festool kommer med nogle spændende nyheder og opdateringer til april/maj 2018. Se alle nyhederne hos din autoriseret Festool forhandler Dorch & Danola.

Festool akku isoleringssav ISC 240
Festool kommer med en ny akku isoleringssav. Ideel til mobil tilskæring af isoleringsmaterialer uden generende ledning. Hvad enten du arbejder på værkstedet, på stillads eller på taget. Det højt-ydende 18 V Li-ion batteri og den kulfrie EC-TEC motor sørger sammen for, en høj hastighed med minimal kraftanvendelse. Med de perfekt tilpassede savklinger sammen med stabiliseringsbladet muliggør det hurtige, rene og præcise skæringer i mineraluld og PIR isolering.

DOMINO korpus- og møbelbeslag til DF 500
De nye Festool DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag kan placeres let og universelt - i kombination med DOMINO brikker eller en hulrække. Det stabile og løsbare Festool DOMINO samlingssystem gør det let at montere og afmontere møbler på grund af det store toleranceområde og den høje stabilitet - både på værkstedet og ude hos kunden. Alle samlinger er som altid lette og hurtige at fremstille med Festool samlingsfræseren DOMINO DF 500 - uden ekstra specialmaskine.

Mini SYSTAINER med gennemsigtigt låg
Slut med at springe rundt og lede efter tingene takket være orden, oversigt og mobilitet. Det gennemsigtige låg gør, at du altid har overblik over det hele. Smådele, tilbehør og forbrugsmaterialer er optimalt beskyttet mod støv, stænkvand, temperaturforskelle og stød/slag.

Alle nyheder fra Festool kan bestilles nu, til afsendelse primo april 2018 på www.dorchdanola.dk. 
Undtagen ISC 240 primo maj 2018
.

Se alle nyhederne her!

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.192