23948sdkhjf

VELUX dagslys-app lanceres nu i dansk udgave

| Medlemsnyhed | Indrykket af VELUX Danmark A/S

Verdens første virtual reality dagslys-app blev lanceret globalt i slutningen af januar. Nu fås MyDaylight i en dansksproget version, så danske boligejere kan opleve, hvordan deres hjem forandres, når dagslyset flytter ind.

App’en hedder fortsat MyDaylight og kan hentes i enten AppStore eller Google Play. Den er målrettet folk med interesse for husprojekter og boligindretningen.

MyDaylight visualiserer på let og legende vis effekten af mere og bedre dagslys i hjemmet. App’en gør det muligt at eksperimentere og forstå den betydning, dagslyset har i den pågældende bolig.

Man ”bygger” et rum i app’en ved at indtaste oplysninger om værelsestype, gulvdimensioner, tag- og loftshøjde. Derefter tilpasses rummet ved at tilføje facade- og ovenlysvinduer, gulv- og vægfinish, rummets placering og meget mere.

Efter cirka ti minutter får man en digital simulering, der giver en virkelighedstro genskabelse af rummet, og den forvandling dagslyset har påført. Så nemt er det.

App’en er bygget på avanceret spilteknologi og sørger via komplekse dagslysberegninger for, at rummet simuleres præcist og herefter vises i enten 360o eller virtual reality*.

"Dagslys har en fantastisk evne til at ændre opfattelsen af rum. Vi ved dog, at det kan være vanskeligt at forestille sig for den enkelte boligejer. MyDaylight formår at gøre dagslyset håndgribeligt og er derfor et nyttigt værktøj for dem, som overvejer ovenlys eller interesserer sig for indretning generelt," siger Artur Slupinski, arkitekt og dagslysekspert i VELUX Danmark.

Læs mere om app’en på velux.dk/mydaylight.

*Kræver VR-brillerSkriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VELUX Danmark A/S

Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Danmark
VELUX Danmark A/S

Send til en kollega

0.12