23948sdkhjf

Ny prisliste fra Systemair

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

Systemair har samlet de vigtigste komponenter i en ny prisliste.

Systemair har opdateret sin prisliste med de nyeste ventilatorer. Alle ventilatorerne er udviklet til at overholde ErP 2018. Flere af dem overholder også Erp 2020. Derudover er der tilføjet en række andre nyheder, bl.a. Systemairs VAV- spjæld, Optima-LV-R, for lav hastighed. Optima-LV-R kan gå helt ned til 0,2 m/sek med høj præcision.

Systemair har et omfattende program af egne produkter, f.eks. ventilatorer, brand- og røgprodukter, ventilationsaggregater, luftfordelingskomponenter, automatik, tilbehør og systemløsninger der er udviklet af Systemair.

”Vi ved fra vores kunder, at prislisten er god at have som en oversigt over mulighederne”, fortæller marketingchef Birgit Knudsen. ”Varenumrene fra prislisten kan indtastes direkte i søgefeltet på vores hjemmeside for at se alle tekniske detaljer, tilbehør og reguleringsmuligheder”.

Prislisten træder i kraft den 1. april. Systemair sender den til en række kunder i løbet af marts. Den kan naturligvis også fås ved henvendelse til Systemair eller findes på systemair.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Send til en kollega

0.204