23948sdkhjf

Bæredygtig og CO2 neutral gummitekstil lyddug nomineret til Byggeriets Miljøpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scan Underlay Production ApS

På Byggeri’18 uddeles årets miljøpris, og Scan Underlay ApS er nomineret for deres revolutionerende trinlydsdæmpende gummitekstil lyddug - Scan Underlay Acoustic Silence.

Lyddugen er CO2 neutral og produceret af upcyclede bildæk og samtidig en af de mest effektive lyddæmpende løsninger i etagebyggerier.

Acoustic Silence 1050 gummitekstil lyddug – Indoor Air Comfort Gold-certified product

Acoustic Silence 1050 gummitekstil lyddug har opnået den eftertragtede ”Indoor Air Comfort Gold-certified product” certificering ved Eurofins. Lyddugen blev lanceret i 2017 og indbygges i betonkonstruktioner i etagebyggerier og har en lydreduktion på op til 34 dB. Løsningen indeholder ingen plastic membran. Det gør den åndbar og giver et godt indeklima. Lyddugen er godkendt til Svanemærkede byggerier og sparer tilmed 3-5 arbejdsgange i udlægningen.

Lydreduktion uændret efter 10 års kontrol

Acoustic Silence 1050 er langtidsholdbar. Lyddugen falder ikke sammen over tid, og Scan Underlay ApS tilbyder som de eneste på markedet en 5 -og 10 års kontrol af lydreduktionen på arealer over 10.000 m2. Produktet kan genbruges, hvis konstruktionen ændres og produktet skal fjernes.

Scan Underlay oplever stor efterspørgsel

Scan Underlay ApS er en danskejet virksomhed med produktion i Danmark. Virksomheden har produceret genbrugs gummitekstil lydunderlag til træ-, laminat-, vinyl- og linoleumsgulve siden 2014 og lyddug til etagebyggerier siden slut 2016. Scan Underlay ApS har markante kunder som Bygningsstyrelsen, Carlsberg Byen og NAU/Aalborg Universitetshospital og har allerede solgt lyddæmpning til Norge, Sverige, Tyskland, Sweitz og Australien.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scan Underlay Production ApS

Ursusvej 16
8464 Galten
Danmark
Scan Underlay Production ApS

Billeder & videoer

Produkter S

Send til en kollega

0.18