23948sdkhjf

PVC og den cirkulære økonomi

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

WUPPI er den danske plastbranches fælles initiativ til indsamling og genanvendelse af produkter af hård PVC – primært byggeprodukter som rør, tagrender og tagplader.

Bag WUPPI står en ejer- og medlemskreds på i alt 13 danske og internationale virksomheder, der alle arbejder med PVC-baserede produkter. Factor X Adman har tilrettelagt og udfører i samarbejde med WUPPI og medlemsvirksomheder i de kommende år en række tiltag, der giver de 13 virksomheder mulighed for at bruge deres engagement i WUPPI aktivt i deres egen kommunikation. Et af fokuspunkterne for kommunikationen er, hvordan plast indgår som en del af den cirkulære økonomi. 

LÆS MERE PÅ www.wuppi.dk 

Redesignet website
Først og fremmest sætter Factor X Adman medlemmerne i fokus på WUPPIs redesignede website. Ideen bag det nye design er at gøre sitet mere brugervenligt. Derudover har Factor X Adman  produceret indhold i form af nyheder og artikler.

På websitet får medlemsvirksomhederne mulighed for at downloade materiale til deres egen kommunikation - f.eks. et WUPPI-mærke, PowerPoints og pdf'er. Her kan medlemmerne også rekvirere nye brochurer og låne udstillingsmateriale fra WUPPI.

LÆS OGSÅ WUPPI: Miljørigtigt genbrug af PVC 

Profilbrochure til medlemmerne - og flere nyheder
Derudover er et af de konkrete resultater en ny brochure, hvor medlemsvirksomhederne får rum og plads til at profilere sig og fortælle om deres arbejde med cirkulær økonomi. I løbet af 2018 optrapper kommunikationsbureauet, der arbejde med at skrive og distribuere nyheder for WUPPI via nyhedsbrev, website og LinkedIn – og mange af medlemsvirksomheder får produceret interviewvideoer med de CSR-ansvarlige.

LÆS OGSÅ Arkitekturformidling, der virker…

Fokus på det europæiske samarbejde
WUPPI er også engageret i det europæiske PVC-samarbejde. Derfor er det afgørende for WUPPI, at hele den ambitiøse europæiske indsats for en cirkulær (plast)økonomi bliver trukket frem i lyset. I løbet af året sætter WUPPI således også fokus på det arbejde, der finder sted i den europæiske organisation VinylPlus.

LÆS MERE PÅ VinylPlus' hjemmeside 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.149