23948sdkhjf

Mød os på BYGGERI’18, Stand A-1028 - Keflico A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Keflico A/S

Keflico A/S inviterer dig til årets byggerimesse den 13.-16. marts i Messe C, Fredericia. Kom og oplev vores verden af træbaserede produkter.

Se hele paletten inden for træbaserede produkter
Vi deltager endnu engang på Byggerimessen, og vi glæder os til at se dig! På stand A-1028  viser vi dig vores brede og dybe sortiment og deler ud af vores viden herom: Råtræ, terrassebrædder og facadebeklædning i hårdttræ og modificeret træ, krydsfinér, træfiberplader, finerede plader og mange flere træbaserede pladeprodukter.

På Keflico’s stand viser vi dig desuden, hvad vores træbaserede produkter kan omsættes til med vores referencegalleri og mere til. Glæd dig!

Få inspiration og rådgivning over en god kop kaffe
Vores specialister står klar til at hjælpe, rådgive og ikke mindst inspirere dig i forhold til dit næste projekt. Vi er specialister i træbaserede produkter siden 1953. Derfor har vi været involveret i utallige forskellige projekter. Fordi ingen projekter er ens, har vi således også specialiseret os i skræddersyede løsninger: specialforarbejdning, profilering, bæredygtig brandimprægnering, opskæring, oplimning og mere til. Derfor er vi din perfekte rådgiver og sparringspartner inden for træbaserede løsninger. Kom og hør meget mere på BYGGERI’18 – stand A-1028 over en god kop kaffe/te eller andet.

Tilmeld dig nemt og hurtigt via vores hjemmeside:

https://keflico.com/moed-os-paa-byggeri18/ 

Mød Keflico A/S til Byggeri '18 på stand A-1028.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Keflico A/S

Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Danmark
Keflico A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.116