23948sdkhjf

Wexøe Gruppen fusionerer datterselskaber og divisionerer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Fra februar 2018 lægges Wexøe Gruppens selskaber, Wexøe Solutions A/S og Skaarup Imcase A/S ind under Wexøe A/S som divisioner. Derefter vil Wexøe A/S bestå af 4 divisioner, Industry, Installation, Power og Solutions

”Vi har igennem de seneste år ensartet processer og it-platforme i vores datterselskaber, så det virker naturligt, at vi nu tager næste skridt til en forenkling af selskabsstrukturen” udtaler administrerende direktør Mogens Brusgaard og forsætter ”Vi oplever, at der findes vertikale markedssegmenter som eksempelvis hospitaler, vandbehandling og infrastruktur, hvor vi på grund af den nuværende selskabsstruktur ikke fuldt ud kan udnytte vores løsningspotentiale. Derfor opdeler vi nu selskabet i 4 divisioner, så vi stadig kan have fokus på de enkelte segmenter og samtidig udnytte den store indsigt, vi historisk har opbygget.

Fusionen betyder således, at Skaarup-Imcase som selvstændigt brand forsvinder og forretningsområdet med stærkstrømsløsninger til Energiforsyningen og banen bliver til Power-division i Wexøe A/S, under ledelse af divisionschef Peter Harrig Nielsen.

Den anden del af Skaarup Imcase, nemlig el-mekaniske komponenter indgår fremadrettet i Industry divisionen under ledelse af Divisionschef Kim Schrøder.

Wexøe Solutions A/S, som blev stiftet for et år siden, bliver ligeledes lagt ind som division under Wexøe A/S.

Wexøe A/S repræsenterer fremadrettet populært sagt løsninger ”fra transformerstation til stikkontakt”.

”Fusionen ændrer ikke ved vores retning og værdisæt. Vi ønsker fortsat med mod, dedikation og indsigt at være en agil sparringspartner for såvel kunder som de partnere, vi repræsenterer,” udtaler administrerende direktør Mogens Brusgaard. ”Det glæder mig at fusionen nu er en realitet. Vi har i 2017 investeret kraftigt i kompetencer og digitalisering -, noget vi glæder os til at sætte i spil overfor vores nuværende og kommende kunder i løbet af foråret 2018,” fortsætter Mogens Brusgaard.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.154