23948sdkhjf

Eget testcenter for vinduer og døre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Idealcombi A/S

Idealcombi har altid haft stor fokus på kvalitetssikring og testning af produkterne, og med eget testanlæg kan de hele tiden opfylde de krav, der stilles i forbindelse med f.eks. Bygningsreglementet og tekniske tests på byggepladserne.

Egne tests erstatter ikke uvildige instansers akkrediterede tests, men der testes løbende elementer for at få den rette konstruktion frem til certificering. På anlægget udføres forskellige tests af vind-, vand- og lufttæthed for at sikre at produkterne kan modstå det hårde danske klima og leve op til de krav det stiller.
Produkterne testes også for mekanisk styrke ved hjælp af åbne/lukketests, hvor vinduer og døre belastes på forskellig vis for at undersøge slitage, holdbarhed og indbrudssikring.

Der testes både i forbindelse med udvikling af nye produkter, men der foretages også løbende tests af emner fra produktionen, så kvalitetssikringen er i orden.

Testfaciliteterne betyder at Idealcombi hele tiden kan optimere produkterne og har stor værdi for innovation og udvikling af nye produkter, så man altid er på forkant med det nyeste indenfor vinduer og døre.

Læs mere om Idealcombi vinduer her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Idealcombi A/S

Nørre Allé 51
7760 Hurup
Danmark
Idealcombi A/S

Send til en kollega

0.146