23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode råd om projektgranskning

Oplever du også, at projektgranskning ikke altid rammer det tilsigtede formål? Så er du ikke alene.

Ved projektgranskning skal der i denne sammenhæng forstås, at udvalgte dele i det projekt som bygherren har fået udarbejdet granskes.

Formålet med projektgranskning

Formålet med projektgranskning er at kvalitetssikre hele eller udvalgte dele af projektmaterialet for derigennem opdage eventuelle fejl eller uklarheder på et tidligt tidspunkt. Projektgranskningen udføres således, inden byggeprocessen igangsættes. Fordelen ved dette er, at bygherren på et meget tidligt tidspunkt får afklaret, om der er fejl eller uklarheder i det udarbejdede projektmateriale, der har økonomiske eller tidsmæssige indvirkninger på byggeriet.

Projektgranskning forstærker samtidig forståelsen af projektet, og kan styrke samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør, der medvirker til en mere effektiv og mere problemfri byggeproces. Det er vores erfaring, at tidlig inddragelse af entreprenørens udførelsesmæssige fagkundskaber og specialviden er med til at sikre kvaliteten af projektet.

En korrekt udført projektgranskning kan betyde, at entreprenøren senere mister muligheden for at kræve betaling for ekstraarbejder og tidsfristforlængelser som følge af fejl og mangler i projektmaterialet.

Vil du vide mere? Få gode råd til din projektgranskning her.

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29629927

Send til en kollega

0.078