23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aircold Intelligent Køling

Aircold er et autoriseret ingeniør- og kølefirma som er grundlagt i 1998. Vi er dansk specialist i energirigtige kølesystemer og leverer professionelle løsninger til den danske erhvervssektor.

Vores vision er at levere energioptimale og driftssikre kølesystemer. Vi har referencelisten fuld af tilfredse kunder, heriblandt er Danfoss, DTU og Rockwool.

Aircold Intelligente køling er et komplet kølesystem med interaktion mellem alle komponenter. Køleanlæg, pumper, ventiler, ventilatorer, frikøleanlæg osv. passer perfekt sammen og reguleres af en fælles intelligens. Dette sikrer adaptiv køleydelse i præcis relation til det aktuelle kølebehov. Resultatet er driftssikker og energirigtig køling. Kølesystemet leveres med online brugerflade, der kobles direkte på Aircold Supervision.

Aircold er totalleverandør af kølesystemer og klimaanlæg til den danske erhvervssektor. Vi tilbyder Danmarks bedste løsninger inden for serverkøling, og er ekspert i komplette kølesystemer med bl.a. InRow, InRack og downflow køling. 

Tilmed dig vores Nyhedsbrev og vær altid opdateret med de nyeste køleløsninger.

Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20803703
P nummer: 1004519555

Kontaktperson

IW
Ib Wagner
Adm. direktør
+45 22315329 aircold@aircold.dk

Send til en kollega

0.085