23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitetsrigt og veludført arbejde udløser topkarakter til Bytømreren

Med hovedentreprisen på byggeprojekt i Randers Arrest er Bytømreren stolt over at få tildelt 4 gange A karakteren i forbindelse med projektet. En karakter, der henviser til, at det udførte arbejde måles til at være ´meget bedre end gennemsnittet´.

I perioden fra starten af juli til slutningen af november har Bytømreren gennemført en til- og ombygning af adgangskontrol og sektionering i Randers Arrest. Byggeriet skal medvirke til at skabe mere plads i de forskellige sektioner for at leve op til de krav, der stilles til institutioner i dag.

Med fokus på måling af tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed er Bygge Rating byggebranchens eget kvalitetsstempel. Systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Bygge Rating kan således anvendes til udvælgelse af entreprenører og rådgivere.

Hos Bytømreren er de meget glade for at få tildelt endnu en flot evaluering af deres arbejde og for fortsat at være placeret på Top-10-Listen over entreprenører med den bedste Bygge Rating –   klik her for at læse mere

 

 

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.063