23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jesper fra Ribu Inventarsnedkeri A/S forbereder sig til DM i Skills

Fra den 18. til 20. januar er der DM i Skills. 24-årige møbelsnedkerelev Jesper Asferg Scheel fra Vejle er i fuld gang med forberedelserne.

 I disse dage er 24-årige Jesper Asferg Scheel fra Ribu Inventarsneder A7Sved at lægge sidste hånd på forberedelserne til det årlige DM i Skills. Han skal dyste mød andre dygtige inden for sit fag som møbelsnedker om at blive den bedste. Til konkurrencen skal de hver især lave et skrivebord på 22 timer, som indeholder nogle bestemte snedkerfaglige udfordringer. Til hverdag uddanner Jesper sig til møbelsnedker på Syddansk Erhvervsskole, og lige nu er han i lære hos Ribu Inventarsnedkeri A/S i Silkeborg.

Både læreplads og studie har været med til at udvikle Jesper, hvis vej til sin uddannelse var lidt anderledes end normalt. Efter Jesper havde færdiggjort sin bachelor som arkitekt, ville han gerne ud og have noget praktisk viden:

- Jeg valgte derfor at tage grundforløbet som møbelsnedker, men jeg blev bidt af det, og derfor valgte jeg at fortsætte og finde en læreplads, fortæller Jesper Asferg Scheel i en pressemeddelelse fra Syddansk Erhvervsskole.

 
Fremtidsdrømme
Uddannelsen som snedker kommer dog ikke til at stå i vejen for ønsket om at blive arkitekt. Han vil udnytte den faglige viden fra sin bachelor og den praktiske viden fra sin erhvervsuddannelse i fremtiden:

- Jeg drømmer om at færdiggøre min uddannelse som arkitekt, og så kunne kombinere det med min erfaring og viden fra møbelsnedkerfaget, fortæller Jesper Asferg Scheel.

Jesper skal sammen med 10 andre talentfulde elever repræsentere Syddansk Erhvervsskole ved DM i Skills, og der er noget at leve op til, for sidste år gik to af skolens vindere af DM videre til VM i Abu Dhabi.

300 unge deltager i mesterskabet, som holdes i MCH i Herning den 18.-20. januar. Der er i år 61 tilmeldte fag - 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag, og alle interesserede kan besøge DM i Skills og følge med i konkurrencerne - i 2017 besøgte ca. 55.000 mennesker DM i Skills i Aalborg.

Læs mere om Ribu Inventarsnedkeri A/S her

Ribu Inventarsnedkeri A/S
Tietgensvej 16
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26206863
P nummer: 1007659802

Kontaktperson

Martin Klein
Direktør
+45 30136214 mk@ribu.dk

Send til en kollega

0.062