23948sdkhjf

Meldgaard Handel forhandler af Terex Ecotec

| Medlemsnyhed | Indrykket af Meldgaard Hydraulik A/S

Meldgaard Handel A/S overtager forhandlingen i Danmark af Terex Ecotec fra Kubik Service ApS.

Fra den 01.12.2017 har Meldgaard Handel A/S og Kubik Service ApS aftalt at forhandlingen af Terex Ecotec fortsætter hos Meldgaard Handel A/S.

Vi er hos Meldgaard Handel A/S ydmyge overfor denne nye udfordring, og er meget tilfredse med at overdragelsen af agenturet er sket i fuld overensstemmelse mellem Kubik Service ApS og Terex Ecotec.  

Terex Ecotec fra Nordirland er et ”brand” i Terex gruppen som i en årrække har specialiseret sig i langsomgående mobile neddelere på bælter fra 25 tons til knap 40 tons, hurtiggående neddelere på aksler  fra 20 til 25 tons, samt milevender på 10 tons.

Der ud over et meget stort udvalg i mobile tromlesorterer på enten bælter eller aksler fra 5 meter tromler på 15 tons op til godt 9 meter mobile tromler på knap 40 tons.

Med dette Terex Ecotec produkt er Meldgaard Handel A/S dermed en ”full line” leverandør på det danske marked, hvor meldgaard Handel A/S i godt 30 år har været en trofast leverandør og rådgiver til råstof, nedbrydnings og genvindings industrien.

Vi har i Meldgaard ofte fået henvendelser fra vores kunder om ikke vi kunne levere neddelere og tromlesorterer, og indtil videre har vi kunne opfylde behovet hvis det var brugte maskiner, da vi igennem årene har leveret mange brugte og total renoverede neddelere og tromlesorterer.

Nu kan vi endelig også tilbyde fabriksnye kvalitetsprodukter via Terex Ecotec, og vi kender jo Terex navnet i forvejen da vi har agenturet på Terex Finlay som primært henvender sig til nedbrydere, entreprenører og grusgravsindustrien.

Med Terex Ecotec skal vi nu være synlige i affald, biomasse og miljø industrien, men da vi elsker udfordringer glæder vi egentlig bare til at komme i gang, Meldgaard navnet er dog kendt i miljø og affalds industrien da meldgaard Miljø A/S via renovationsbiler rundt om i Danmark er ret synlige, så agenturet på Terex Ecotec ligger lige til højrebenet!!

 

Terex Ecotec er opstået efter opkøb af blandt andet Tim Envipro Danmark samt Neuson fra Østrig.

Se i øvrigt dette link for mere information:

http://www.terex.com/ecotec/en/about-us/our-history/index.htm

Meldgaard Handel A/S har også agentur på Portafill fra Nordirland, Rockster fra Østrig, Backers fra Tyskland så vi snakker mange sprog i afdelingen…..

Meldgaard Handel A/S er et af 14 datterselskaber i Meldgaard Gruppen som beskæftiger godt 600 medarbejdere.              

Kontakt Klaus Meldgaard på tlf. 20 33 72 04 eller via mail km@meldgaard.com for mere information.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Meldgaard Hydraulik A/S

Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Meldgaard Hydraulik A/S

Billeder & videoer

Terex Erotec

Send til en kollega

0.18