23948sdkhjf

ESABs nyeste automatiserede svejseteknologier

| Medlemsnyhed | Indrykket af ESAB A/S

ESAB Welding & Cutting gav ”live” og stationære demonstrationer og viste sit innovative udstyr for automatisk svejsning på Schweissen & Schneiden, som fandt sted i Düsseldorf, Tyskland.

I udstillingsområdet var der også tekniske eksperter, som besvarede spørgsmål fra de besøgende om ESABs ICE™ SAW-teknologi, bånd pålægning, portalsystemer, traktorer og friktionssvejsning

Mekaniseret svejsning

ESABs patenterede ICE™-teknologi (Integrated Cold Electrode) indfører en kold elektrode i en SAW-proces med dobbelttråd, hvilket øger nedsmeltningsydelsen med op til 50 procent i forhold til en standard SAW-dobbelttråd. Denne ”live” demonstration på Schweissen & Schneiden fremhævede ESABs Gantrac 300-portalsystem, Aristoâ 1000 AC/DC-strømkilde og BlockPac på OK 10.62 flux. En anden demonstration om automatisk svejsning fremhævede ESABs OK Bånd-serie af 60 mm bånd i rustfrit stål samt bånd pålægnings system. Bånd pålægning er en fleksibel og økonomisk måde til pålægning af et korrosionsbestandigt beskyttende lag af nikkel, rustfrit stål eller højlegeret metal på blødt stål eller lavtlegeret stål.

ESABs fleksible, modulære portalsystem tilbyder en fuldstændig integreret løsning, som omfatter svejseproces, manipulatorbevægelse samt kontrol af treakset udstyr som ESABs rullebukke eller svejseborde. ESABs modulære design tillader total brugertilpasning ved brug af standardkomponenter. Der findes et stort udvalg af komponenter, der kan anvendes i en brugertilpasset løsning, og brugere kan vælge blandt en række svejsehoveder for SAW, GMAW og GTAW.

Traktorer og svejsehoveder

ESAB tilbyder et komplet udvalg af traktorer til automatisk GMAW-svejsning, herunder den kompakte, batteridrevne Miggytrac og den robuste Railtrac, som er fremstillet af aluminium og rustfrit stål for at mindske problemerne, der forbindes med barske omgivelser. Railtrac bruger 42V vekselstrøm fra strømkilden eller fra et batteri drevet med standard Makita®18 V-system. Den kan arbejde i både vandrette og lodrette arbejdsopgaver og kan programmeres til pendling. Begge systemer kan forbindes til de fleste ESAB-trådbokse og svejsepistoler uden større ændringer.

For mekaniseret SAW- og GMAW-svejsning med enkelt- eller dobbelttråd af lange sømme i vandret stilling, tilbyder ESAB A2 Multitrac med PEK-processtyringsenhed. Den indbyggede tråd fremføringsenhed giver en ensartet og stabil trådfremføring, mens firhjulstrækket sikrer en præcis bevægelseshastighed. Et digitalt kontrolpanel giver brugerne mulighed for forudindstilling og nøjagtig kontrol af svejseparametre.

ESAB Welding & Cutting er anerkendt som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejsnings- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering. For yderligere information, besøg esab.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ESAB A/S

Nordager 22, 1 sal
6000 Kolding
Danmark
ESAB A/S

Send til en kollega

0.157