23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Risskov Ost gearer op

Med en ny ostevogn vil Risskov Ost bringe osten tættere på kunderne

Risskov Ost er et navn kendt af mange “osteelskere” i Århus. Butikken har siden åbningen i 2014 optjent en stor cirkel af trofaste kunder, som har fået smag for delikatesse- og gourmetoste. Med et sortiment på over 100 oste importeret fra alle verdensdele og et team, som står klar til at rådgive og fortælle en historie bag hver ost, er der noget at finde for selv de mest kræsne tunger.

Begyndelsen

Efter at have været involveret i detailbranchen i flere år, fik Mark Abildskov ved et tilfælde muligheden for at arbejde med ost. Det var ved samme lejlighed, at han mødte Harald, som ved alt, hvad der er værd at vide om oste lige fra Castello til specialoste fra selv de mindste gårdmejerier.

Mark blev så fascineret af ostens univers, at han besluttede sig for at åbne sin egen ostebutik. Han og Harald har sat det som mål at introducere endnu flere mennesker til de mange fantastiske smagsoplevelser og historier, som osten gemmer på. På den måde opstod idéen til Risskov Ost - en ostebutik, hvor smagen er i fokus og, hvor kunderne bliver inviteret ind i en lille ostelomme.

Tid til at udvide

Efter tre år med forsat succes blev det klart, at det var nødvendigt at udvide. Det kom først på tale at åbne en ny butik, men til sidst besluttede de sig for at investere i en mere fleksibel løsning. Sig hej til Risskovs Osts nye ostevogn.

Ostevognen er bestilt hos Scanvogn. Den er udstyret med en køledisk, et stort udvalg af hylder og skabe samt LED lysbånd, som giver en flot og indbydende belysning. Køledisken er speciallavet, så den kan trækkes ud, hvilket bringer ostene endnu tættere på kunder og forbigående.

“Vi tror at ostevognen bliver en stor succes. Vi kan nå ud til endnu flere kunder og samtidigt gøre flere folk opmærksomme på vores voksende koncept. Ost er et rent skattekammer af smag og historie. Jeg har det lidt som andre har det juleaften, når jeg skal skære en ny ost op. Det er en ny oplevelse hver gang”, udtaler Mark.

 

Scanvogn
Hovedvejen 50
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33958358
P nummer: 1017170372

Kontaktperson

Heine Kjær Yssing
Salgschef
+45 23292839 hy@scanvogn.dk

Send til en kollega

0.078