23948sdkhjf

Kantsten med linjedræn

| Medlemsnyhed | Indrykket af ACO Nordic A/S

To funktioner – en løsning

Efter ekstremt regnvejr i byerne kan fodgængere risikere at blive ramt af vand fra forbipasserende køretøjer, hvis der ikke er sørget for sikker og hurtig vandafledning fra vejbanen.

Ved den traditionelle afvandings måde som punktafvanding samler der sig gerne vandpytter på vejbanen langs hele kantstenen ved nedbør. I modsætning til punktafvanding forebygger systemet KerbDrain eventuelt dannelse af vandpytter langs hele kantstenen ved nedbør ved at lede vandet direkte væk gennem huller i kantstenen og derfra videre i det integrerede dræn.

Økonomisk

I områder med meget trafik som byer er KerbDrain et godt og økonomisk alternativ til den traditionelle rendestensrist. Den lave vægt, integration af linjedræn i kantsten og den enkle rengøring gør systemet billigt lige fra installation til anvendelse.

Mange muligheder

Systemet egner sig særligt til steder hvor der er afrunding, overgange eller busstopsteder. Her vil KerbDrain beskytte de ventende passagerer eller fodgængere effektivt mod sprøjtevand ved forbipasserende biler eller når bussen standser/sætter i gang ved stoppesteder.

Med KerbDrain vil det desuden blive nemmere at etablere vejanlæg med eksempelvis en-sidet fald eller mulighed for at skabe en handicapvenlig fodgængerovergang uden kantsten. Elementernes store lighed med standardkantsten gør det muligt at skabe kontinuerlige overgange.

Ved at installere ACO KerbDrain, sikres der en afvandingsløsning med lang holdbarhed og funktionsdygtighed.

 Kontakt os i dag her for at høre mere on KerbDrain.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ACO Nordic A/S

Thorsvej 9
4100 Ringsted
Danmark
ACO Nordic A/S

Send til en kollega

0.186