23948sdkhjf

Ny stor køkkenbutik i AULUM

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aubo Production A/S

I weekenden åbner AUBO Køkken & Bad Aulum en stor og super moderne 1500 m2 køkken og badbutik midt på heden - nærmere betegnet Aulum som er beliggende mellem Herning og Holstebro. For mange lyder dette måske en smule skørt, men for Benny og Morten (indehaverne) er det helt naturligt. De startede køkkenbutik for første gang i 2001 med kun 75 m2. Siden er det stødt gået fremad og folk kører gerne mange km, for at handle hos dem. Dette har givet dem blod nok på tanden til at tage det store skridt og satse på en top moderne, stor og indbydende køkken- og badbutik på 1500 m2. Som de selv siger, så må man jo følge med trenden og kundernes mange efterspørgsler. Hvad enten man er til top moderne interiør, samtalekøkken eller om man mere er til et praktisk indrettet rum - så findes det i den nye forretning.
Det handler om at have fingeren på indretningspulsen og evner til at rådgive om de store beslutninger - og det har Morten og Benny, der iøvrigt også har yderligere to køkkensælgere ansat.

De holder Åbent Hus i weekenden 2. og 3. feb 2008 hvor de for første gang slår dørene op til deres helt nye butik. I samme åndedrag fejrer de deres 7 års fødselsdag samt fastelavn. Både lørdag og søndag vil der være en del events. Lørdag slår børnene bl.a. katten af tønden, mens sangeren Kim Schwarts (som bl.a. er kendt fra Melodi Grand Prix), synger og spiller 2 gange søndag. Kim har i samarbejde med Stig Kreutzfeldt også lavet AUBOs kendingsmelodi "Hele Verden Danser" - som er blevet til en helt almindelig dansk pop-sang. Denne sang kan også i uge 7, 8 og 9 høres i den TV-reklame, som AUBO viser på TV-Midt/Vest.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aubo Production A/S

Vævervej 19-23
7490 Aulum
Danmark
Aubo Production A/S

Send til en kollega

0.125