23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Større sikkerhed på tyske festivaler

Mobil førstehjælpsstation til Bayersk Røde Kors

Med cirka 1 million medlemmer og tjenester indenfor adskillige kategorier så som sygetransport, redningsaktioner, kriseforebyggelse og pleje er Bayersk Røde Kors den største af de 19 regionale foreningner indenfor tyske Røde Kors.

Bayersk Røde Kors har valgt at gå til Volklandt, som i samarbejde med Scanvogn A/S har udviklet en ny mobil førstehjælpsstation, med henblik på at kunne håndtere ulykker og skader til de mange store tyske festivaler og arrangementer.

Volklandt har indrettet vognen efter Bayersk Røde Kors specifikationer, mens selve “kassen” og chassiset er leveret af Scanvogn. Som alle andre vogne fra Scanvogn er kassen samlet i fals med et helstøbt buet tag på et kraftigt AL-KO chassis, som sikrer den tætteste og stærkeste vogn på markedet.

Vognen består af et fælles opholdsområde og et behandlingslokale, som begge har aircondition. Vognen er udstyret med nedkørselsrampe og båre samt et telt, som kan vedhæftes langs siden og tilføje et udendørs behandlingsområde.

“Den mobile førstehjælpsstation har allerede bevist sig selv”, udtaler Alexander Klamt, manager i Bad Neustadt. “Det nye koncept vil med garanti resultere i en mere behagelig oplevelse for patienterne samt gøre arbejdet lettere for vores hjælpere.”

Kilde: Rettungs-Magazin, Oktober 2017

Scanvogn
Hovedvejen 50
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33958358
P nummer: 1017170372

Kontaktperson

Heine Kjær Yssing
Salgschef
+45 23292839 hy@scanvogn.dk

Send til en kollega

0.125