23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt koncept til helbredsundersøgelser

Mobil sundhedsklinik til sundhedstjek af medarbejdere

AG Sundhedsfremme specialiserer sig i kliniske undersøgelser på arbejdsmarkedet. De har i 10 år forsynet virksomheder med lovpligtige helbredsundersøgelser og livsstilsfokuserede sundhedstjek. Undersøgelserne udføres på arbejdspladsen i lokaler, som virksomheden stiller til rådighed. Resultatet er forebyggelse af sygefravær, nedslidning og støjbetinget høretab, samt bedre fastholdelse af medarbejdere og øget trivsel.

Støj giver udfordringer

Der findes dog ofte én udfordring ved at udføre sundhedstjek og høreundersøgelser på arbejdspladser fortæller Anette Trampedach, som er ejer og sygeplejerske hos AG Sundhedsfremme: når der skal foretages høreundersøgelser, er det ikke altid muligt at finde et stille lokale, som er nødvendigt for at opnå de bedste resultater. Dette gælder specielt for produktionsvirksomheder, hvor der ofte er meget baggrundsstøj. Forstyrrelser kan også forekomme, hvis der afholdes møder i nærheden eller virksomheden ligger tæt på en trafikeret vej. Herudover har virksomhederne ofte vanskeligt ved at undvære et egnet lokale i projektperioden.

Et nyt fleksibelt koncept

AG Sundhedsfremme har derfor besluttet sig for at udvide deres virksomhed med et nyt fleksibelt koncept. Sammen med Scanvogn A/S, har de udviklet en mobil sundhedsklinik, som er udstyret med en lydisoleret boks til høreundersøgelser. Der er tilmed plads til generelle sundhedsundersøgelser.

Konceptet vil ikke blot hjælpe med til at skabe præcise resultater, men vil også øge effektiviteten, idet udstyr Ikke længere skal flyttes frem og tilbage og virksomheder ikke længere har brug for at gøre et lokale klar, men blot kan nøjes med at booke medarbejdere.

“Vi glæder os meget til at præsentere traileren for vores kunder. Især udsigten til at have hele klinikken samlet og i stand til at servicere store, som små kunder i hele landet. Også på byggepladser eller hvor medarbejderne arbejder væk fra kontorfaciliteter, forventer jeg en stor interesse.”, udtaler Anette Trampedach.

Find flere eksempler på unikke skurvogne på scanvogn.dk.

Scanvogn
Hovedvejen 50
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33958358
P nummer: 1017170372

Kontaktperson

Heine Kjær Yssing
Salgschef
+45 23292839 hy@scanvogn.dk

Send til en kollega

0.125