23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GF udgiver BIM bibliotek for Autodesk Revit

GF støtter planlæggere, entreprenører og designingeniører, der bruger BIM (Building Information Modeling) software fra Autodesk.

På grund af industrialiseringen af byggebranchen er der en stærk efterspørgsel efter digitalt samarbejde på tværs af forskellige partnere i et projekt. Dette kan bedst opnås, når projektpartnerne er enige om at anvende fælles standarder. Da et af de vigtigste mål er at give maksimal støtte til sine kunder i designfasen, tilbyder Georg Fischer BIM-indhold til markedsledende BIM Software.

Medens standard Autodesk Revit-biblioteker til MEP (Mekanisk, El-og Vvs-industri) er generiske og begrænsede, understøtter GF's BIM-indhold en ingeniør mere præcist i designprocessen. Det giver en designer mulighed for at installere rørsystemer med reallife dimensioner, der forhindrer fejl og sparer tid. Under en hel proces, fra den oprindelige konceptdesignfase til levering, er der en præcis indholdsoversigt af materialer, der viser detaljeret produktinformation.


Kundefordele

  • Data leveres i pakker:
    - Inkluderet stykliste
    - komplet sortimentoversigt og enkel kopiering til specifikke projekter
  • Real life konstruktionslængde
  • Indkluderet artikel eller varenr. og beskrivelse
  • Frirum (clearance zone) i 3D

Det første BIM-bibliotek fra GF indholder data til COOL-FIT 2.0, INSTAFLEX og JRG Sanipex. Georg Fischer's produkt-portefølje til Autodesk Revit vil løbende blive udvidet.

Du kan læse mere på GF's hjemmeside samt hente BIM biblioteker her.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577

Kontaktperson

JZ

Send til en kollega

0.078