23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed fra Hilti; MQ-41-L er næste generation af installationssystemer

Hilti lancerer nu det innovative MQ-41-L skinnesystem, der er en lettere, hurtigere og enklere installationsløsning.

Hilti lancerer nu det innovative MQ-41-L skinnesystem, der er en lettere, hurtigere og enklere installationsløsning.

MQ-41-L er brandsikker i op til 30 minutter og opfylder branchestandarderne, selvom den er 20% lettere end den tidligere model.

Systemet omfatter en ny type tilslutninger, der gør installationen hurtigere, især ved mere indviklede anvendelser, f.eks. ved montering af overliggende bjælker og trapezdragere. Det nye Hilti trapezhjul er ergonomisk designet med indvendigt gevind, og det mindsker markant den tid, det tager at lave en trapezinstallation.

Vi har også tilpasset forankringshullerne bag på skinnerne, så de er kompatible med både M8 og M10.

De nye produkter understøttes af specialudviklede tilbuds- og beregningsværktøjer til installationsformål. Som en del af vores service tilbyder Hiltis Engineering Team at levere et skræddersyet projekttilbud og kan også påtage sig opgaven med at designe og beregne fællesbæringer m.v.

Michael Holm er produktchef for installationssystemer for Hilti Danmark, og han forklarer: “Vi ønskede at udvide vores portefølje af installationssystemer med et lettere alternativ til hverdagsopgaver, og MQ-41-L løser både den opgave og mange andre!”

“Det er de små detaljer som f.eks. trapezhjulet og det nye design på forankringshullerne, der gør den store forskel med hensyn til at spare tid på en opgave, og den variable hulstørrelse giver kunderne den fleksibilitet, de efterspørger.”

“Vi tilbyder samtidig markedets bedste tekniske support og den nye tilbuds- og beregningsservice, så vi kan støtte kunderne hele vejen fra design til installation.”

Hilti MQ-41-L er kompatibel med den gratis designsoftware fra Hilti "PROFIS Installation", der kan downloades fra Hiltis hjemmeside.

Læs mere og se her: https://www.hilti.dk/installation/skinnesystemer/r5934962.
Hilti kundeservice træffes på telefon +45 44 88 80 80

 

Hilti:

Hilti, hvis varemærkebeskyttede røde elværktøj anvendes på byggepladser i hele verden, arbejder med en direkte salgsmodel med mere end 80 højtuddannede Hilti Account Managers og ingeniører samt 8 Hilti Butikker i hele Danmark.
·         Yderligere information om Hilti og vores ledige stillinger finder du på www.hilti.dk og www.hilti.dk/careers

·         Hiltis kundeservice: +45 44 88 80 80

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Send til en kollega

0.079