23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er cirkulære byggeprodukter lige så gode som lineære?

Kom med til gratis konference den 13. november, hvor vi debatterer og kommer med input til, hvordan vi sikrer kvalitet, dokumentation og sporbarhed i den cirkulære omstilling i byggeriet.

Den 13. november 2017 kan du blive klogere på cirkulær økonomi og være med til at debattere og komme med dine input til, hvordan vi griber omstillingen an, når Teknologisk Institut og InnoBYG inviterer til en dag med firkantede fakta og cirkulære indslag. Vi ser nærmere på de gode muligheder den cirkulære omstilling indeholder - men også de fælder, vi skal undgå, hvis omstillingen til cirkulær økonomi skal blive en succes i Danmark.

Om konferencen
Det er vigtigt, at genbrug og genanvendelse af de råstoffer, der i dag ligger gemt i affaldsstrømmene, ikke fører til, at vi uforvarende kommer til at føre uhensigtsmæssige - eller ligefrem farlige stoffer tilbage i værdikæden og i nye produkter - i den cirkulære økonomi. Vi skal sikre kvalitet i omstillingen til cirkulær ressourceøkonomi og undgå suboptimering ved at indføre cirkulær ressourceøkonomi for enhver pris og uden tanke for livscyklusomkostningerne.

På denne konference tager Teknologisk Institut og InnoBYG emnet op og ser især på behovet for at sikre en høj grad af kvalitet og dokumentation samt sporbarhed, når der i mange brancher arbejdes med at genbruge og genanvende ressourcer i stedet for at anvende jomfruelige råvarer.

Key note
Mød Connie Hedegaard, forhenværende EU-kommissær og minister i Danmark, senest som Minister for FN's klimakonference i København i 2009. I sit åbningsoplæg vil Connie Hedegaard komme med et bud på, hvordan omstillingen til den cirkulære dagsorden kan blive en succes i Danmark.

Målgruppe
Konferencen henvender sig til byggeriets professionelle parter - producenter, arkitekter, rådgivere, myndigheder, bygherrer - alle med interesse i cirkulært kvalitetsbyggeri.

Praktisk information
Konferencen afholdes den 13. november 2017 i tidsrummet kl. 9:30 til 16:00 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup.

Det er gratis at deltage, men der er no-show gebyr på kr. 500, såfremt du er tilmeldt og bliver forhindret og ikke afmelder dig inden torsdag den 9. november 2017 kl. 12.

Se programmet og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.078