NYHED! 70 - 80L ”RECYCLING AFFALDSSPANDE” - Sensorstyret - Udført i kraftig rustfrit stål.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Batco Nordic ApS

Todelte sensorstyret affaldsspande i rustfri stål til både køkken og institutions brug. Låget åbner automatisk ved at føre hånden henover sensoren i en afstand af 10-15 cm, låget åbner hurtigt og støjfrit og lukker automatisk efter 3-5 sekunder.

Se mere om de to nye modeller her:

70L (2 X 35L)

80L (2 X 40L)

Ninestars Hygiejniske affaldsspande alle udført i kraftig rustfri stål:

✔ Praktisk & Hygiejnisk affaldshåndtering.

✔ Sensor styret åbning. (Åbner og lukker automatisk)

✔ Undgå lugtgener.

✔ Undgå snavsede låg.

✔ Skjuler indholdet.

✔ Nem at holde ren og vedligeholde.

✔ Reducer risikoen for a sprede smitte.

✔ Tænd/ sluk knap på alle spande.

Affaldsspande "med sensor" i rustfri stål som passer perfekt til større Virksomheder, Institutioner, Vuggestuer, Børnehaver, Borgerservice, Receptioner, Plejehjem, Kantiner, Køkkener, Toiletter, Kontorer, Klinikker osv. Affaldsspandene er flot designet og fremstår pæn i rustfrit stål.

Enkel betjening og et moderne look gør at affaldsspandene passer ind alle steder. Der findes flere forskellige størrelser og udformninger, der hver især gør sig unik.

Affaldsspandene betjenes nemt ved at føre hånden henover sensoren i en afstand af 10-15 cm, låget åbner hurtigt og støjfrit og lukker automatisk efter 3-5 sekunder.

De nye todelte affaldsspande har en lavenergi patenteret mekanisme som kan åbne/lukke affaldsspandene 10-12.000 gange på et sæt batterier før en udskiftning er nødvendig. Spandene bruger som standard 3 - 4 stk. LR20/D alkaline batterier.

Lidt om Ninestars:

Der er Worldwide solgt mere end 12 millioner sensorstyret affaldsspande fra Ninestars over de seneste 10 år. Hygiejnen har altid været den store taber ved affaldshåndtering, det er slut nu med den berøringsfrie betjenings funktion.

HI-Messe Herning:

Til behagelig orientering udstiller Batco Nordic på HI-MESSEN i Herning fra den 3-5 oktober 2017 så kom og få en snak med os og se vort store program. Vi står på stand C2646. Fribillet kan bestilles her:  https://www.hi-industri.dk/besoeg/print-adgangskort

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Batco Nordic ApS

Virkevangen 48B
Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark
Batco Nordic ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

DZT-70-11R_LODZT-70-11R_Front

Send til en kollega

0.111