23948sdkhjf

RG Group ApS overtager United Foam ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Group ApS

- Mange års erfaring og solide kompetencer forenes mellem Jan Skov Trabjerg (tv), Thor Tøsse og Jesper Berg Kristensen (th) i forbindelse med RG Groups overtagelse af United Foam.

En af landets førende gummiproducenter opruster
Pr 1. oktober 2017 overtager RG Group ApS, der ejer RG Rom Gummi A/S i Lemvig, United Foam ApS i Rønde. Overtagelsen og samarbejdet mellem RG Rom Gummi og United Foam kommer til at styrke RG Rom Gummis position på markedet markant.

Udviklingspotentialet er stort
Overtagelsen forener RG Rom Gummis kompetencer indenfor produktion og salg med United Foams mange års erfaring indenfor råvareudvikling og –produktion. Denne unikke kombination af kompetencer giver RG Rom Gummi et særdeles stærkt udgangspunkt for fortsat udvikling. For kunderne betyder overtagelsen øget dialog, bedre service og en række nye varer på markedet.

Produktionen fortsætter i Rønde som hidtil
Det er vigtigt for RG Group at fastholde ekspertisen og erfaringerne i United Foam, hvorfor produktionen fastholdes i Rønde. En beslutning, den afgående direktør, Thor Tøsse, er meget tilfreds med.

- Uden denne tilgang var RG Group aldrig kommet på tale, idet jeg i salgsprocessen har søgt efter en virksomhed, der vil tage hensyn til personalet og til United Foam. Det vil sige, jeg har søgt efter en dansk virksomhed af omtrent samme størrelse som os, der har samme intentioner og idéer, påpeger Thor Tøsse.

En naturlig overtagelse for begge parter
United Foam er ikke ukendt land for folkene bag RG Rom Gummi, der gennem flere år har været kunde hos United Foam, hvorfor overtagelsen virker naturlig for begge parter.

- Vi overtager United Foam fra en rigtig dygtig forretningsmand, der har et værdisæt helt i tråd med vores. Derfor betyder det også uendeligt meget for os, at Thor fortsætter i United Foam i en overgangsperiode, der sikrer overdragelse af viden og knowhow. Desuden overtager vi en virksomhed, hvor medarbejderne allerede forstår vores arbejdsgange. Altså, hvad det vil sige at være omstillingsparat i en dagligdag med ordrer i alle størrelser, nicheproduktioner og hurtige leveringer, understreger Jesper Berg Kristensen, direktør i RG Rom Gummi.

Ved overtagelsen indsættes Jesper Berg Kristensen som direktør, Jan Skov Trabjerg som teknisk direktør og Søren Kallesø som driftsleder. United Foam fortsætter som selvstændig virksomhed under eget navn og bliver dermed en del af RG Group.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Group ApS

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Group ApS

Send til en kollega

0.12