23948sdkhjf

Specialdesignede betonmøbler giver Aarhusiansk hotel nyt liv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

The Mayor Hotel beliggende i hjertet af Aarhus gennemgik i 2015-2016 en større renovering og fornyelse. Ønsket var at give hotelgæsterne en oplevelse af simpel luksus gennem indretning, produkter og service.

Renoveringsarbejdet på The Mayor Hotel omfattede bl.a. hotelværelser, reception, restaurant og konferenceafdeling, og hele vejen i gennem var der fokus på kvalitet, dansk design og det unikke udtryk. Derfor samarbejdede hotellet blandt andet med en lokal leverandør, Contec Prefab A/S, der leverede en større sending specialdesignede bordplader. Materialevalget faldt på beton, da det er et udtryksfuldt materiale, der tilfører hotelværelserne elegance, kant og personlighed, så gæsterne får en oplevelse af simpel luksus og samtidig kommer til at føle sig hjemme. Betonen er på en og samme tid et rustikt og elegant materiale, der giver en god effekt på hotelværelset, når det kombineres med bløde og varme materialer som gulvtæpper, sengetæpper og gardiner.

Betonmøbler skaber en rar atmosfære
Betonpladerne, der omfatter både skriveborde, sengeborde, sideborde, kuffertbænke og sengegavle, er støbt af Contec højstyrkebeton og designet af Johannes Torpe Studios ApS. Højstyrkebetonen giver møblerne en helt særlig overflade, der er tæt og ensartet, hvilket gør dem meget lette at vedligeholde og derfor er ideelle til bl.a. hoteller. I flere af bordene er der støbt huller til montering af faste lamper, og hotellet har ligeledes fået støbt deres logo i betonmøblerne. Der er lagt stor omhu i detaljerne, og hotelværelserne har efter renoveringen fået et helt nyt, moderne og eksklusivt udtryk med en imødekommende og rar atmosfære.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109