23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du vores nye kollega?

Løwener søger salgskonsulent til svejseudstyr

Salgskonsulent til Svejseudstyr

Der søges en salgskonsulent til Industriteknik, til salg af Svejseudstyr. Optimal bopæl vil være Fyn/Trekantsområdet, men vi leder efter den rette kandidat! Der er mulighed for hjemmekontor.

Jobbet:
Du får ansvaret for at sælge svejseudstyr og håndplasma skæreudstyr i hele Danmark. Du skal servicere både nye og eksisterende kunder (split 70/30). Kunderne findes typisk i industrien, det maritime, forsynings- og uddannelsessektoren. Du vil typisk være 4 dage på kundebesøg og 1 dag på kontoret.

Svejseudstyr dækker bl.a. over svejsemaskiner, svejsetråd og svejseelektroder.
Løwener leverer og servicerer Fronius svejseudstyr og svejsemaskiner, herunder MMA elektrodesvejsemaskiner, TIG svejseanlæg, MIG/MAG-svejsning samt CMT-svejseløsninger, både som et manuel svejsesystem samt til automationssvejsesystemer. Svejsebrændere, svejsetilbehør og tilsatsmaterialer, herunder svejsetråd og svejseelektroder, som leveres dag til dag fra lager.

Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebookning og kundebesøg. Salgsprocesserne kan være alt lige fra det kvikke styksalg til mere komplekse projekter. Salgsprocessen kan indebære flere møder og flere beslutningstagere og påvirkere.

Du skal analysere kundens behov, situation, problemer/udfordringer/muligheder og rådgive (sælge) om hvordan Løweners svejseudstyr vil optimere kundens produktion og forretning. Der skal laves præsentationer/demonstrationer, tilbud, evt. testløsninger, forhandling mv. som i en almindelig projektorienteret salgsproces. Du vil få et introforløb med teknisk salgstræning hos leverandørerne, således at du er klædt på til at løse opgaven.

Du skal skabe gode kunderelationer til de forskellige interessenter, der kan påvirke købsprocessen, således at Løwener er top of mind, når behovet opstår.

Du vil arbejde tæt sammen med dine eksterne og interne kolleger – også omkring deling af viden og leads.

Rejseaktivitet i DK, inkl. messer: 40 - 50 dage årligt. Der vil være grundig oplæring.

Reference til divisionens salgsdirektør.

Den ideelle profil:
Vi ser gerne, at du har +5 års salgserfaring fra lign. løsninger og tilsvarende salgsproces. Du må meget gerne have solgt svejseudstyr og skal have kendskab til tilsatsmaterialer mv. Og du skal gerne have erfaring med TIG, MIG/MAG og MMA svejsning og forståelser for lysbuer.

Du kender vigtigheden af at blive anerkendt som seriøs rådgiver og ekspert – både for at fremstå troværdig, men også for i sidste ende at vinde ordren. Du er motiveret for at bygge netværk - for det opsøgende relations opbyggende salg.

Du kan arbejde selvstændigt, kan drive og strukturere indsatser og aktiviteter. Dertil har du en behagelig personlighed. Du er vant til Office pakken og CRM systemer.

Søg venligst stillingen HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.078