23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facadefirma fra Holstebro beklæder erhvervsdelen, af Ørestadens sløjfeprojekt også kaldet ”8Tallet”,

Arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group løfter fanen højt over sit byggeprojekt, der rejser sig ved Kalvebod Fælled på den sydligste del af Ørestad. ”8 tallet”, en karre med næsten 500 boliger og 400 arbejdspladser formet som et 8-tal.

Lukningsentreprisen på projektets erhvervsdel udføres af Eiler Thomsen Alufacader AS i Holstebro. Den danner 8-tallets sokkel, som er op til fem etager høj og skygges af de overliggende etager med lejligheder i enhver prisklasse.

- Vi bruger vores egne ETA-profiler i naturanodiseret aluminium. På grund af bygningens svungne facon er der usædvanligt mange vinkler og geringsamlinger. De lodrette profiler er udformet som
sværd, som stilles i geled med halvanden meters afstand. De skal efter planen bære en kunstnerisk
udsmykning, fortæller salgschef Ole Banner, EilerThomsen Alufacader AS.

Siderne på sværdene kan udskiftes eller suppleres med en foliekunst. Kigger man herefter vinkelret på bygningen, vil man se en glasfacade med lodrette sprosser. Men set fra siden vil der dukke spændende motiver op. Arkitekten Bjarne Ingels er i gang med at søge Kunstfonden om støtte til denne kreative del af facadebeklædningen.

Lukningsentreprisen for erhvervsdelen omfatter i alt 8.OOO kvm facade. Glaspartierne beklædes med sol afskærmet SKN 178 og SKN 154 fra Scanglas . Erhvervsdelen af 8-tallet kommer til at bestå af en blanding af butikker, kontorer og institutioner.

www.et-alu.dk

Eiler Thomsen Alufacader A/S
Ivar Lundgaards Vej 25
7500 Holstebro
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12843747
P nummer: 1002931257

Send til en kollega

1.203