23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sapa Building System finjusterer sit varemærke

Sapa Building System har introduceret et rebranding-projekt, som skal være fuldt implementeret i 2017. Med enkelhed som drivkraft styrker virksomheden sit varemærke, så det bedre afspejler værdier, oprindelse, forretningsmodel og produktsortiment.

Én verden, ét varemærke, ét logo

Rebranding-projektet blev nødvendiggjort af virksomhedens vækst og behovet for at levere et tydeligt, overbevisende budskab samt imødegå fremtidens ændringer og udfordringer som en stærk virksomhed. I sidste ende er formålet at bringe varemærket på linje med virksomhedens identitet, men på en måde som stadig skiller det ud fra koncernens øvrige forretningsområder. Én verden, ét varemærke, ét logo.

Sapas nye logo er en tydelig visualisering af et stærkt og direkte varemærke, der fokuserer på en enkelt fællesnævner for alt, hvad vi gør: aluminium.

Farvedifferentieringen i forhold til moderselskabet vil være enkel og karakteristisk. Sapa-logoet vil blive brugt i en markant grøn farve, der henleder til de mørkegrønne skandinaviske fyrreskove, hvor virksomheden har sine rødder. Farven symboliserer endvidere de “grønne” egenskaber ved aluminium – det materiale, som er grundlaget for alle vores produkter.

Logoet er renset, forenklet og bruges hovedsageligt i en fritstående version, der understreger vores åbne, tydelige og tilgængelige virksomhedskultur. Den rene og minimalistiske stil knytter sig til den skandinaviske livsstil og måde at drive forretning på; en ærlig, enkel og ligefrem tilgang uden omsvøb. Hvad du ser, er hvad du får med Sapa.

I tråd med Sapas tradition

Denne forenklede tilgang er direkte i tråd med vores skandinaviske rødder. Vi elsker simpelthen enkelhed i design, i holdninger, i relationer, i brugbare løsninger… Enkelheden afspejles også i vores fleksibilitet, som er en del af vores medarbejderes DNA. Vi blander lokalt med globalt og leverer de bedste produkter og løsninger overalt i verden på en ligefrem, respektfuld og bæredygtig måde. Vækst, resultater og kundesucces måles i stigende grad på grundlag af klimaeffekter, energibehov og byudvidelse. Ambitiøst? Ja! Men det bliver ikke meget enklere end dette!

Hydro Building Systems - SAPA
Julsøvej 1
8240 Risskov
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK51584511
P nummer: 1003097535

Send til en kollega

0.109