23948sdkhjf

Betoninventar hos Bestseller leveret af Contec Prefab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Rømerhus i Aarhus byder på kunst, arkitektur og mode. Bygningen er blevet renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur, og inde i bygningen findes en moderne modeforretning med en nytænkt indretning.

De besøgende får en usædvanlig og arkitektonisk oplevelse, når de besøger Rømerhus i Aarhus. Der er blevet tænkt over selv de mindste detaljer og løsninger, da Bestseller fik renoveret den over 120 år gamle bygning. Indretningen i den store modeforretning skiller sig ud fra de fleste andre tøjbutikker, da man ikke finder de almindelige, store vægløsninger, men derimod møbler og inventar, der er specialdesignet til stedet.

Som en del af indretningen har Contec Prefab leveret inventar i højstyrkebeton i form af hylder, plinte og tøjstativfødder, der er tegnet af Riis Retail. Betonen giver et råt og elegant look, der fungerer godt i den moderne, minimalistiske indretning. Plintene kan bruges på et utal af måder og er ideelle i butikker, da de gør det let at ændre butikkens udtryk og indretning.

Højstyrkebeton er et meget vejrbestandigt materiale, og betoninventar egner sig derfor også fortrinligt til udendørs brug.

Vil du høre mere om de forskellige muligheder for indendørs- såvel som udendørsinventar, så kan du kontakte Contec Prefab på tlf. 86 280 290 eller på prefab@contecgroup.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156