23948sdkhjf

Mobilhouse vil løse de studerenes boligproblemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mobilhouse A/S

Mobilhouse kaster sig ind i kampen for at komme boligmanglen til de studerende til livs med et nyt koncept, de håber kan blive udbredt i landet. Første projekt er undervejs.

Med vedtagelsen af den nye planlov, har Mobilhouse A/S givet sig selv en udfordring – ”løs problemet med manglende studieboliger i Danmark”.

Derfor har Mobilhouse udviklet et mobilt boligsystem med boliger på 21,6 m2, hvor alle boliger indeholder et stort opholdsrum inkl. eget køkken samt eget bad/toilet.

Fleksibilitet og billig husleje
Systemet kan stables i op til 3 etager og kan derfor give mange studieboliger i byen, hvor manglen er størst og pladsen måske er knap.

Huslejepriser på mellem 3600-3850 kr. er realistiske og første projekt er allerede på vej i Kalundborg, hvor der opføres 32 boliger i 2 etaper. Boligerne er nybyggede og måler 3,6 x 6 meter. De kan kombineres på forskellige måder og danne en samlet boligenhed.

Farvel til barakbyer
Boligerne fra Mobilhouse kan beklædes med en sammenhængende facade hele vejen rundt, så boligerne indgår naturligt i omgivelserne og ikke stikker ud som et midlertidigt barak- eller en container by. Det giver et mere sammenhængende bybillede, når de midlertidige boliger kan blive en del af omgivelserne i 10 år.

Investering med godt afkast
Den enkelte kommune behøver ikke at have penge op af lommen for at garantere studieboliger. Mobilhouse A/S er sikre på, at der findes en række investorer, der vil være med til at løse det her problem.

”Vi har udarbejdet et koncept, der giver en tilfredsstillende forrentning af den investerede kapital i perioden.” siger direktør Benny Møller og fortsætter ”Vores koncept indebærer, at vi fjerner boligerne igen, når projektet nedlægges. Boligerne kan herefter renoveres og genbruges anden steds”.

 ”Vi opfordrer derfor kommuner og investorer til at se mulighederne i den nye planlov, og dermed være en aktiv medspiller i at løse studiebolig problemet. Mobilhouse er klar til at indgå i dialog” siger direktør Benny Møller.

For yderligere kommentarer henviser vi til Benny Møller på tlf.: 20 20 62 66 eller e-mail bm@mobilhouse.dk.

Se mere på https://www.mobilhouse.dk/presse

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mobilhouse A/S

Amerikavej 1
7000 Fredericia
Danmark
Mobilhouse A/S

Send til en kollega

0.094